Ultima oră
Constantin Budescu, OUT de la Farul Constantin Budescu, OUT de la Farul
S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională” S-a schimbat arbitrul pentru FCSB - Rapid! Kovacs, „retrogradat” după Barcelona - PSG. Cine va fi la centrul partidei de pe „Arena Naţională”
Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil” Scoţienii au făcut anunţul! Ianis Hagi, pe picior de plecare: „Pare inevitabil”
Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins Curăţenie totală la Universitatea Craiova după venirea lui Gâlcă! Doar 5 jucători sunt de neatins
Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar Guvernul american va despăgubi gimnastele care au fost victimele lui Larry Nassar
Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat Moment inedit în Conference League! A primit două cartonaşe galbene,dar nu a fost eliminat

Mesajul Anei Bogdan după participarea la turneul de la Paris

Tenis Publicat pe 15 mai 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/20707070/1/facebook-ana-bogdan-1.jpg

Ana Bogdan a notat, duminică, într-un mesaj postat pe Facebook, că săptămâna sa la turneul de la Paris a fost una foarte bună, mai ales având în vedere faptul că nu în urmă cu mult timp ea era accidentată.

“Trophee Lagardere, a fost o plăcere să joc aici, o săptămână foarte bună pentru mine după accidentare, cu meciuri foarte bune şi intense şi cel mai important este că am jucat fără să mă doară piciorul”, a scris Bogdan, precizând că se pregăteşte pentru turneul de la Roland Garros.

Ana Bogdan, locul 95 WTA, a ratat, sâmbătă, calificarea în finala turneului de categorie WTA 125 de la Paris. Bogdan, care a câştigat primul set, a fost învinsă în cele din urmă de sportiva braziliană Beatriz Haddad Maia, locul 52 WTA şi cap de serie numărul 3. Brazilianca s-a impus cu scorul de 5-7, 6-3, 6-1.

Pentru participarea în semifinalele Trophee Lagardere, Ana Bogdan a obţinut 4.838 de euro şi 57 de puncte WTA. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele