Ultima oră
Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!” VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!

Mesajul clar al lui Edi Iordănescu după ce nu i-a convocat pe Ianis Hagi şi Andrei Ivan: ”Uşa e deschisă, dar nu se va mai intra atât de uşor!

Echipa nationala Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21074953/1/captura-ecran-698.png

S-a iscat un mare scandal în momentul în care Edi Iordănescu a decis să nu îl convoace pe Ianis Hagi la echipa naţională pentru cele două meciuri din preliminariile pentru EURO 2024, cu Andorra (25 martie) şi Belarus (28 martie).

Mai mult decât atât, selecţionerul a decis să nu se bazeze nici pe Andrei Ivan, atacantul celor de la Craiova. 

Selecţionerul a susţinut o conferinţă de presă în care a vorbit despre acest subiect. El a spus că la finalul acţiunii va detalia cazul Ianis Hagi şi Andrei Ivan. 

”Uşa e deschisă, dar nu se va mai intra atât de uşor!

”Nu pot comenta despre jucători care nu sunt aici nu noi, cu tot respectul. Oricine are uşa deschisă. Focusul meu este pentru joc, am avut o poziţie destul de clară.

Ar fi lipsă de respect pentru fotbaliştii mei ca eu să vorbesc despre alţi jucători care nu sunt aici. Ce pot să promit e că, după această acţiune, vom analiza jocurile şi mă voi apleca mai mult pe ce s-a discutat şi, dacă voi simţi nevoia de clarificări suplimentare, le voi face.

Mi se pare că avem calitatea, între ghilimele, să creăm foarte multă presiune artificială, care nu face bine. Decizia este a mea, pentru că responsabilitatea este a mea. Restul pot face aprecieri, dar eu hotărăsc.

Ne dorim să construim un nucleu, campania e scurtă, nu putem face multe modificări. Riscăm să lăsăm un talent pe afară, e posibil, dar îmi asum. Dacă cineva are realizări, îl observăm. Uşa e deschisă, dar nu se va mai intra atât de uşor.

Dacă ar fi să adaug ceva, ar fi faptul că mi-am asumat decizii cu care nu am fost confortabil. Am luat măsuri cu care nu sunt confortabil şi nu mi-au plăcut, dar le-am luat pentru că era necesar. Cine a înţeles, e aici în continuare. Cine nu, problema lui”, a spus Edi Iordănescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri