Ultima oră
VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi VIDEO | Lazio - AC Milan 0-1. Gazdele au avut trei jucători eliminaţi
VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi VIDEO | Freiburg - Bayern 2-2. Titlul se îndepărtează de bavarezi
Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala” Ionuţ Ailenei, prestaţie magistrală cu Dinamo. ”Se cunoaşte oboseala”
Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV Fostul jucător din Superliga consideră că fotbalul românesc este în creştere: "Uşor, uşor, ajungem iar acolo" | EXCLUSIV
Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor Daniela Stanciu, locul 10 în finală la săritura în înălţime din cadrul Campionatul Mondial Indoor
VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate” VIDEO EXCLUSIV | Formaţia din Superliga care ar avea probleme mari în play-out. ”Eu cred că ar putea fi una dintre retrogradate”

Mesajul lui Răzvan Marin pentru români: ”Vom face tot posibilul să vă facem mândri!”

Echipa nationala Publicat pe 22 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21395352/1/fb-razvan-marin.jpg

Răzvan Marin a notat, într-un mesaj postat miercuri pe Facebook, că victoria din preliminariile EURO 2024 nu este doar a fotbaliştilor tricolori, ci şi a suporterilor care au crezut în ei pe parcursul campaniei de calificare.

Nu vreau să uităm momentul ăsta, pentru că nu este doar victoria noastră, ci a fiecăruia dintre voi, care a crezut în noi de-a lungul acestui drum! Aseară, am simţit forţa fiecărui strigăt de încurajare şi fiecare bătaie din palme, iar pentru asta vă mulţumesc! Echipa noastră a depăşit toate aşteptările şi a demonstrat că atunci când suntem uniţi, putem realiza lucruri remarcabile.

Haideţi să continuăm să visăm împreună, iar promisiunea mea este că vom face tot posibilul să vă facem mândri. Suntem mai puternici împreună şi abia aştept să împărtăşesc cu voi cât mai multe momente memorabile. Hai România! Ne vedem în Germania, la EURO 2024!”, este mesajul lui Răzvan Marin.

Reprezentativa României a încheiat, marţi seară, neînvinsă şi pe primul loc grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. Tricolorii au învins Elveţia pe Arena Naţională, scor 1-0, şi sunt calificaţi la turneul final de anul viitor, primul pentru România după opt ani.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri