Ultima oră
Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion Rafael Nadal şi Novak Djokovic au plecat în Statele Unite cu acelaşi avion
VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare VIDEO | CFR Cluj - Dinamo 4-0. Adi Mutu face recital împotriva echipei ce l-a lansat în fotbalul mare
Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său” Julian Nagelsmann, dezvăluiri terifiante despre tatăl său. ”Nu avea voie să vorbească despre jobul său”
EXCLUSIV | Cipri Deac, elogiat în ziua în care atinge o bornă fantastică EXCLUSIV | Cipri Deac, elogiat în ziua în care atinge o bornă fantastică
Motivul pentru care internaţionalul marocan Ilias Chair a fost condamnat la închisoare Motivul pentru care internaţionalul marocan Ilias Chair a fost condamnat la închisoare
”Vă spun cu mare sinceritate”. Cornel Şfaiter, detalii despre revenirea lui Luis Phelipe la Poli Iaşi ”Vă spun cu mare sinceritate”. Cornel Şfaiter, detalii despre revenirea lui Luis Phelipe la Poli Iaşi

Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu de Ziua Naţională: ”Sunt mândru că imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene!”

Echipa nationala Publicat pe 1 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21405571/1/fb-echipa-nationala.jpg

Selecţionerul Edward Iordănescu s-a declarat, într-un mesaj cu ocazia Zilei Naţionale, mândru că este român şi de faptul că imnul României se va auzi din nou pe marile arene în 2024, la Campionatul European.

M-am născut şi am fost crescut într-o familie în care România nu e numai un cuvânt sau doar o ţară. Şi am avut onoarea să mă formez ca profesionist lângă tatăl meu care, prin munca lui în fotbal, ca jucător şi apoi ca antrenor, a reprezentat cu cinste România şi a adus bucurie atâtor generaţii de români.

Cu atât mai mare responsabilitatea pentru mine, dar şi mândria, de a fi selecţionerul echipei noastre naţionale! Cu atât mai mare bucuria acum, după aproape doi ani de activitate alături de tricolorii noştri minunaţi, când România a revenit acolo unde îi este locul, în marile competiţii.

Sunt convins că unitatea pe care noi am construit-o la nivelul echipei naţionale va deveni un exemplu iar sărbătoarea calificării la EURO 2024 a unit iarăşi românii în jurul steagului tricolor şi al spiritului românesc. Este esenţa fotbalului, până la urmă, dar şi cel mai mare câştig, care trece acum dincolo de stadion, a precizat Iordănescu.

“Sunt mândru că sunt român şi că ne vom bucura împreună de un Campionat European la care imnul nostru se va auzi din nou pe marile arene!

Vă mulţumesc tuturor, români din ţară şi din toate colţurile lumii, pentru energia, afecţiunea şi încrederea voastră. Le-am simţit în fiecare zi, alături de tricolori, şi când ne-a fost mai bine, şi când ne-a fost mai greu, în tot acest parcurs de muncă şi de sacrificiu. Urmează o nouă provocare, dar uniţi am demonstrat că totul e posibil!

La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a adăugat el.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri