Ultima oră
NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid NEWS ALERT | Universitatea Craiova pierde un om de bază pentru derby-ul cu Rapid
Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată

Cerut cu insistenţă la Dinamo, Mircea Lucescu a bătut palma! Lovitură mare anunţată
ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune ULTIMĂ ORĂ | Partida Dinamo - Petrolul se va juca cu spectatori în tribune
Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi Tenis de masă: Bernadette Szocs s-a calificat în sferturi la WTT Champions Incheon 2024. Elisabeta Samara s-a oprit în optimi
Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”

Vestea momentul în fotbalul românesc! Internaţionalul român, direct la un grand din Bundesliga: ”Oferta a fost este pe masă!”
Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare Antrenorul lui Leicester, demis după o aventură cu o jucătoare

Mesajul transmis de Andrei Ivan după penalty-ul ratat incredibil în partida cu FCSB. ”I-am făcut pe cei care mă urăsc să devină fanii mei”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 1 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/21111231/1/universitatea-craiova-rapid-bucuresti-play-off-superliga-superbet-16-04-2023.jpg

FCSB s-a impus cu 2-1 în faţa Universităţii Craiova într-un meci al etapei a şasea din play-off-ul Superligii. Partida a putut fi urmărită în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro.

Andrei Ivan a ratat un penalty într-un moment crucial al partidei cu formaţia bucureşteană, când scorul de pe tabelă era 1-0 în favoarea lui FCSB. Execuţia lamentabilă de la punctul cu var a atacantului de 26 de ani a contat enorm, având în vedere că la doar un minut de la ratare a venit şi golul 2 al ”roş-albaştrilor”, marcat de Sorescu.

Jucătorul oltenilor a fost vizibil afectat la finalul meciului care ar fi putut să o înscrie pe Universitatea Craiova în lupta la titlu. Ivan a postat un mesaj pe contul său de Instagram, pentru a le răspunde celor care l-au ironizat după ratarea penalty-ului.

Este vorba despre un videoclip cu Zlatan Ibrahimovic postat de fotbalistul Craiovei.

”Dacă vrei să fiu băiatul rău, voi fi băiatul rău. Dacă vrei să fiu băiatul bun, voi fi băiatul cel bun. Dar nu am nicio problemă să fiu amândouă. Uneori e mai bine să fii băiatul cel rău pentru că atunci ştii cu adevărat ce crede o persoană despre tine. Pentru că atunci când ei spun că te plac, nu ştii dacă te plac cu adevărat, dar atunci când îţi spun că te urăsc, ştii cu adevărat că te urăsc. I-am făcut pe cei care mă urăsc să devină fanii mei. Asta e problema mea. Am nevoie de mai mulţi hateri”, spunea Zlatan Ibrahimovic în videoclipul postat de Andrei Ivan pe Instagram.

U. Craiova – FCSB 1-2. ”Roş-albaştrii” speră în continuare la titlu, după meciul nebun de pe ”Ion Oblemenco”

Gazdele au controlat prima repriză, în care bucureştenii nu au avut şanse clare de gol. În minutul 14 Markovic a reluat balonul din plonjon, cu o lovitura de cap, iar Târnovanu a respins în bara transversală.

Cei care au deschis scorul au fost însă bucureştenii, în minutul 44, când Florinel Coman a executat un corner, Compagno s-a desprins de Raul Silva şi a înscris cu capul, la colţul scurt.

Repriza secundă s-a jucat la un alt nivel, cu un consum de energie mult mai mare. În minutul 80 Iulian Cristea a respins cu mâna din propriul careu, iar arbitrul Istvan Kovacs a consultat sistemul VAR şi a acordat penalti. A executat foarte slab Andrei Ivan, care a trimis pe lângă poartă în minutul 83. La faza următoare, Sorescu a majorat scorul la 2-0 din pasa lui Pantea şi a făcut 2-0 în minutul 84. Craiova a mai primit un penalti pentru un fault al lui Dawa la Raul Silva şi Elvir Koljic a transformat, reducând din diferenţă.

FCSB este pe locul secund în clasament, cu 40 de puncte, la trei puncte de liderul Farul. Universitatea Craiova ocupă poziţia a patra, cu 35 de puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri