Ultima oră
Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros Karolina Muchova, prima semifinalistă la Roland Garros
Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv” Philipp Otele, primul transfer al verii la CFR Cluj. ”S-a antrenat şi a răspuns pozitiv”
Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship Plecări în masă de la Leicester, după retrogradarea în Championship
Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă” Mesajul preşedintelui FIFA pentru Farul, campioana României: ”Acest titlu nu ar fi fost obţinut fără munca asiduă”
OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia OFICIAL | Adrian Ursea a semnat cu o formaţie din liga a treia din Elveţia
Exod la CSA Steaua. Clubul a renunţat la 16 jucători Exod la CSA Steaua. Clubul a renunţat la 16 jucători

Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”

Fotbal Publicat de Daian Cutu pe 20 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21067816/1/messi-argentina.jpg

Ajuns luni la Buenos Aires, Lionel Messi va juca primul său meci în Argentina de la titlul mondial. Campioana mondială va întâlni joi, Panama într-un meci amical, iar pe stadionul Monumental sunt programate mai multe festivităţi. Biletele pentru aceste meci, 63.000, s-au epuizat în două ore.

Federaţia Argentina (AFA), a  anunţat că a primit peste 130.000 de cereri de acreditare, în timp ce masa presei poate găzdui doar 344 de jurnalişti.

Sosirea lui Messi pe pământ argentinian a fost salutată pe Twitter de preşedintele AFA, Claudio Tapia. „Nu ai renunţat niciodată. Şi astăzi, te-ai întors în ţara ta ca un campion mondial. Bine ai venit, Leo”.

Messi a mers în Argentina alături de soţia sa Antonela şi cei trei băieţi ai lor.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Fotbal

Ultimele articole Toate articolele