Ultima oră
Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!” Mircea Lucescu a aruncat bomba! „Mă văd azi cu Şucu şi Copos!”
Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat Pep Guardiola la Bayern Munchen? Răspunsul a venit imediat
Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul” Începe revoluţia la Manchester United, după umilinţa 4-0 cu Crystal Palace! „Au decis să părăsească clubul”
Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu sunt calificaţi la Jocurile Olimpice
Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie” Rapid ar putea da lovitura! Dan Şucu se întâlneşte cu unul dintre cei mai mari antrenori români. „Este foarte posibil să se ia o decizie”
De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană De la FC Barcelona, direct la Dinamo! Anunţul făcut de formaţia bucureşteană

Messi nu mai rămâne la Barcelona. O persoană din cadrul clubului a dat detalii despre transferul verii

Barcelona Publicat de Daian Cutu pe 7 ian 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38287/19859015/1/messi.jpg

Cei de la The Telegraph scriu că Manchster City este foarte aproape să îl aconteze pe Lionel Messi. Formaţia din Premier League vrea să profite de faptul că starul catalanilor va fi nevoit să accepte o scădere drastică de salariu, datorită problemelor financiare cu care se confruntă clubul.

Informaţia a fost oarecum confirmată şi de către Agusti Benedito, candidat la funcţia de preşedinte al catalanilor, care nu crede că Messi mai poate fi ţinut prea mult la echipă şi că în vară este posibil să semneze cu alt club.

”Să ne amintim că în august a declarat că vrea să plece după 20 de ani şi acum încă nu este hotărât. Cel mai probabil cred că va pleca în vară”, a declarat Benedito.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Barcelona

Ultimele articole Toate articolele