adplus-dvertising
Ultima oră
BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!” BREAKING NEWS ǀ Nicolae Badea îşi ia mâinile de pe Dinamo: ”Da, e adevărat, mă retrag!”
VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet VIDEO | Cupa României continuă: Dinamo întâlneşte Viitorul Pandurii, de la 21:30, LIVE pe Prima Sport 1. Programul complet
Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi” Marius Avram taxează suspendarea primită de Cristi Săpunaru: ”Liber la flegme, liber la scandal, liber la bătăi”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
Thierry Henry, dezamăgit de durata de aşteptare impusă de sistemul VAR: ”Omoară fotbalul!”
VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc VIDEO EXCLUSIV ǀ Nimeni din Generaţia de Aur nu va mai candida pentru conducerea FRF! Anunţ trist pentru fotbalul românesc
VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi” VIDEO | Antrenorul celor de la Afumaţi a tras concluziile după meciul cu Rapid. ”Adversar frumos, cu suporteri frumoşi”

Michel a revenit la conducerea tehnică a echipei Olympiakos Pireu

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 21 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20865636/1/michel.jpg

Clubul Olympiakos a anunţat, miercuri, revenirea spaniolului Michel pe banca tehnică a echipei.

Tehnicianul spaniol îi succede compatriotului său Carlos Corberan, demis duminică.

Michel, în vârstă de 59 de ani, a mai antrenat echipa Olympiakos în perioada 2013-2015. În cei doi ani, echipa elenă a disputat 91 de meciuri, înregistrând 65 de victorii, 11 remize, 15 înfrângeri. Cu Olympiakos, Michel a câştigat campionatul Greciei în 2013 şi 2014 şi Cupa Greciei în 2013.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri