adplus-dvertising
Ultima oră
VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus VIDEO ǀ ”Trebuia să închidem jocul mai repede”. Moruţan a identificat problema în jocul cu Belarus
VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia” VIDEO ǀ Căpitanul naţionalei a vorbit despre următoarele partidei. ”Presiunea va fi mare în iunie, pentru că avem meciuri in Kosovo şi în Elveţia”
VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit” VIDEO ǀ Edi Iordănescu are procentaj maxim în startul preliminariilor, dar jocul nu convinge. ”Dacă reuşim să fim mai pragmatici, mă declar fericit”
Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular” Tricolorul care l-a convins pe Gică Popescu: ”E important pentru naţională, e deja un titular”
VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara” VIDEO ǀ Burcă e sincer, după primul gol la echipa naţională. ”E o mândrie pentru mine să îmi reprezint ţara”
EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu” EXCLUSIV | Gică Popescu şi Florin Răducioiu, nedumeriţi după România - Belarus: ”De neînţeles pentru mine” / ”N-am înţeles nici eu”

Mihai Pintilii, impresionat de devotamentul unui jucător de la FCSB. ”Seamănă puţin şi cu mine, dar el e mult mai tehnic”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21058988/1/fcsb.jpg

Darius Olaru, căpitanul celor de la FCSB l-a impresionat despre Mihai Pintilii, prin implecarea sa şi devotamentul pentru fotbal.

Tehnicianul a dezvăluit că jucătorul se enervează şi dacă pierde la un simplu joc de antrenament, fiind o fire perfecţionistă, care vrea mereu să câştige.

”Este bun, e chiar foarte bun, ca şi mulţi alţii de la noi din echipă. Olaru seamănă puţin şi cu mine, dar el e mult mai tehnic, poate peste medie. Are multă calitate şi se oftică foarte tare. E greu să te înţelegi cu Olaru când pierde.

Un om care să sufere atât la o miuţă piedută sau la un joc, să înjure sau să-mi zică: ‘Lasă-mă că nu mai pot’, eu nu am mai văzut. Vai, Doamne! Eu nu eram aşa. Ok, e un meci, ai pierdut, la revedere! Asta e viaţa, vine altul”,
a declarat tehnicianul, în cadrul poadcastului Victory Extra Time.

Darius Olaru s-a transferat la FCSB de la Gaz Metan Mediaş în 2020 şi a bifat 121 de partide şi 18 goluri pentru actuala vicecampioană din Superliga.

  • 9 selecţii are Olaru în tricoul echipei naţionale a României.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele