Ultima oră
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor” VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”
VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | FCU Craiova - Dinamo. astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei VIDEO | Corvinul - Mioveni, astăzi, de la 12:30, în direct la Prima Sport 1! Hunedorenii se pregătesc de finala Cupei
VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului VIDEO | Poli Iaşi - FC Voluntari, astăzi, de la 15:00, în direct la Prima Sport 1! Duel de foc în „subsolul” clasamentului
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol

Mihai Pintilii, susţinut de unde nu s-ar fi aşteptat. Daniel Opriţa îi ia apărarea în scandalul licenţelor de antrenor

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 24 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20993175/1/315621321-6440726689276636-2670969455441489025-n.jpg

Mihai Pintilii a avut un discurs extrem de dur la adresa lui Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori din România, după meciul Hermannstadt – FCSB, 0-1.

Antrenorul de facto al celor de la FCSB l-a acuzat pe Burchel că toate reclamaţiile pe care le face la adresa sa sunt tentative de a-şi face un nume pe seama lui.

Burchel a venit cu replica şi a anunţat că tehnicianul şi cei de la FCSB ar putea ajunge la Comisia de Disciplină.

Pintilii a primit susţinere de unde nu s-ar fi aşteptat. Daniel Opriţa, antrenorul marii rivale CSA Steaua consideră că s-a ajuns la o situaţie bizară.

 

"M-am săturat de discuţiile acestea. Eu nu am nimic împotriva lui Croitoru, Pintilii, Poenaru sau alt antrenor. Un club, dacă are încredere în mine, mă ia şi dacă sunt 200 de antrenori fără licenţă. Poate unii se supără, totuşi, nu din cauza lui Croitoru nu antrenează un tehnician care tot plânge prin ziare la FC Argeş.

Dacă nu era Croitoru, îl punea pe Prepeliţă sau Poenaru. Astea sunt doar motive, motive pentru a se plânge. Eu n-am văzut antrenorii mari să se plângă de acest lucru. Nu l-am văzut pe Olăroiu să facă asta, pentru că se bazează pe el. Nu trebuie să nu-i dea voie să nu antreneze.

Acum, da, se face şcoală. S-au întâmplat, însă, multe, iar oamenii din ţară ştiu. Ştiu cum s-au luat licenţele, acum ani de zile. Ar trebui să spună şi despre aceste lucruri. Acum trebuie să te duci, să faci, să munceşti, da, normal.

Clubul plăteşte pentru că, dacă pune un antrenor care nu e pregătit şi care nu are licenţă, nu o să aibă rezultate. Dar se pare că sunt unii care au rezultate şi fără licenţă"
, a declarat Opriţa, pentru PlaySport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele