adplus-dvertising
Ultima oră
Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism Motivul atipic pentru care o săritoare cu prăjina nu va participa la Campionatul Mondial de Atletism
Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici” Mesaj superb postat de Robert Glinţă, după ce şi-a încheiat parcursul la mondialele de nataţie. ”Ireală susţinerea din partea tuturor românilor de acasă faţă de mine şi regele David Popovici”
CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria CFR Cluj, parcurs perfect în amicale. Campioana a bifat a patra victorie în cantonamentul din Austria
Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii” Universitatea Cluj şi-a adus portar. Laurenţiu Brănescu, ultimul venit în tabăra ”şepcilor roşii”
Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca Taylor Fritz a câştigat turneul ATP de la Eastbourne. Tsitsipas, triumfător la Mallorca
Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă Chorbadzhiyski, fundaşul care a bifat doar 4 partide la FCSB a semnat cu o nouă echipă

Mihai Rotaru, despre obiectivele lui Laszlo Balint din acest sezon. ”Vrem aşa ceva”

CS Universitatea Craiova Publicat de Ovidiu Neacşu pe 14 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20739631/4/uta-arad-fc-arges-liga-1-casa-pariurilor-27-11-2021-1.jpg

Mihai Rotaru, patronul Universităţii Craiova i-a stabilit obiectivele noul antrenor, Laszlo Balint, pentru sezonul următor.

Laszlo Balint este noul tehnician al oltenilor, acesta l-a înlocuit pe Laurenţiu Reghecampf, care a antrenat echipa în sezonul recent încheiat. Mihai Rotaru a vorbit despre obiectivele pe care vrea să le atingă Universitatea Craiova sezonul viitor.

Patronul oltenilor îşi doreşte ca echipa să câştige titlul sau să termine pe locul 2, fie să triumfe în Cupa României. Tot el l-a asigurat pe Balint că nu vor fi probleme dacă vor fi eliminaţi din primul tur, din Conference League. 

”Locul 1, 2 sau Cupa României. Vrem într-o competiţie europeană. Nu, n-ar avea probleme dacă nu ar trece de primul tur. Nu putem cere dacă nu trece de primul tur că a zburat.

Reghe, când a plecat de la FCSB, a venit de la Chiajna. Balint e ambiţios şi ne dorim aşa ceva, vrea să-şi depăşească limitele. Vrem aşa ceva”, a declarat Rotaru, la Orange Sport.

Laszlo Balint e la fel de încrezător ca Mihai Rotaru 

”La un club ca acesta vorbim de obiective importante. Sunt lucruri pe care încercăm să le îmbunătăţim. Încercăm ca sezonul următor să fie mai bun decât cel recent încheiat. Mă bucur foarte mult că sunt aici, în faţa dumneavoastră.

Sunt foarte motivat să reuşesc, o să muncim de dimineaţă până a doua zi dimineaţă, dacă este nevoie, eu şi staff-ul meu. Apoi, şi jucătorii, pentru că ei vor fi pe teren şi trebuie să facem sacrificii. E o regulă general valabilă: dacă vrem să obţinem ceva, trebuie să şi suferim”, a declarat Balint.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri