Ultima oră
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers
VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie VIDEO | Orlando Magic a măcelărit-o pe Cleveland Cavaliers! Echipa din Florida reintră în serie

Mihai Stoica, critici în serie: "Înfiorător, o catastrofă! El, marele fotbalist de la naţională, nu poate păcăli pe nimeni"

Echipa nationala Publicat pe 27 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20871064/1/sm.jpg


Mihai Stoica consideră o "catastrofă a fotbalului românesc" retrogradarea în Liga C din Nations League şi nu ezită să-l atace public pe George Puşcaş (26 de ani).
 
La finalul unei grupe în care Muntenegru şi Bosnia ne-a învins, iar Finlanda ne-a trimis pe ultimul loc, naţionala lui Edward Iordănescu a retrogradat, dar a salvat ultima imagine prin prestaţia bună de pe Giuleşti, 4-1 cu naţionala lui Dzeko şi Pjanic. O victorie venită prea târziu, care mai contează doar pentru palmares, dar şi una care l-a făcut pe Mihai Stoica să aibă o reacţie dură. În principal la adresa lui George Puşcaş, cel pe care-l critică pentru bucuria excesivă de după cele două goluri înscrise luni seară:
 
"Am bătut echipa a doua a Bosniei, una care nu mai avea niciun obiectiv. Partea proastă e ca ne-a bătut echipa a doua a Muntenegrului! Am jucat împotriva nimănui, să nu ne păcălim. Băieţii ăştia au venit în vacanţă aici. Ştiam din minutul 50 că am retrogradat. 
 
Dacă ştiai că ai retrogradat, măcar abţine-te să te bucuri. Dacă te bucuri în astfel de momente, înseamnă că ai o problemă. E înfiorător ce se întâmplă. E o catastrofă a fotbalului românesc! Am retrogradat dintr-o grupă cu Finlanda, Muntenegru şi Bosnia. Puşcaş nu poate păcăli pe nimeni! Face gesturile astea... El, marele fotbalist de la naţională!", a spus managerul general al celor de la FCSB, la Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri