Ultima oră
Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!” Tony are viaţă grea la Poli Iaşi. ”Nu mi-a plăcut jocul nostru!”
Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off Remiză dramatică pentru trupa lui Răzvan Lucescu, contra ultimei clasate din play-off
Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România Peste 400 dintre cei mai puternici ciclişti din sunt aşteptaţi la primul Campionat European de Mountain Bike din România
Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu Anne Hathaway, reacţie devenită virală la un gol al echipei Arsenal. Actriţa s-a bucurat în timpul unui interviu
Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor Fernando Torres a semnat cu prima echipă de seniori în calitate de antrenor
Belinda Bencic a devenit mamă Belinda Bencic a devenit mamă

Mihai Stoica face dezvăluiri din interiorul naţionalei. Doi jucători importanţi ar fi refuzat convocarea: "Bilet la clasa business sau nu vin!"

Echipa nationala Publicat pe 24 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20868590/1/sm.jpg


Alex Maxim (32 de ani) şi Alex Mitriţă (27 de ani) sunt arătaţi cu degetul de către Mihai Stoica. Managerul general al celor de la FCSB a anunţat că cei doi mijlocaşi ofensivi au refuzat, într-adevăr, convocarea la echipa naţională şi l-au pus pe Edward Iordănescu într-o situaţie deloc comodă.
 
Pe fondul lipsei unor jucători tehnici, capabili să scoată om din joc prin dribling şi să destabilizeze apărările adverse, absenţele lui Maxim şi Mitriţă au fost evidenţiate încă de la anunţarea lotului pentru meciurile cu Finlanda şi Bosnia, ultimele din Liga Naţiunilor, iar Mihai Stoica a încercat să elucideze misterul. Pentru a explica venirea la lot a lui Florinel Coman, concurent pe post cu Maxim şi Mitriţă, oficialul roş-albaştrilor a vorbit despre refuzul celor doi de a mai da curs convocărilor, dar şi despre un mesaj incredibil care a ajuns la urechile lui Edward Iordănescu:
 
"Eu nu m-aş referi atât la Florinel Coman, cât m-aş referi la Mitriţă şi Alex Maxim. Cu ei ar fi concurat pe post şi cu ei am înţeles că au fost probleme, asta spun ce ştiu din surse sigure.
 
Ei nu prea ar mai fi vrut să vină, jucătorii au cam decis să nu prea vină. Sau când au venit au spus, nu ştiu, <<trimite-mi şi mie bilet la business, că altfel nu vin>>. Oamenii de la FRF nu pot să recunoască aşa ceva. Eu ştiu şi sume, şi tot", a dezvăluit Stoica, la Orange Sport.
 
Înaintea meciului cu Finlanda, selecţionerul a dat şi el indicii importante legate de absenţele lui Maxim şi Mitriţă:
 
"Cu Maxim am avut mai multe discuţii de când am devenit selecţioner, e un jucător special, cu un caracter deosebit, care produce multe lucruri bune la echipa lui de club.
 
Mitriţă, la rândul lui, e un jucător care are state vechi la naţională, inclusiv în mandatul meu. Vom avea timp după această acţiune să discutăm nominal despre situaţia fiecăruia.
 
Ce pot să spun este că, pe lângă talent şi forma de moment, pentru mine, un criteriu care a devenit fundamental în selecţie este că jucătorii care vin la echipa naţională s-o facă cu toată convingerea, să n-aibă reţineri şi să pună tot ce-au mai bun în slujba echipei naţionale.
 
Maxim a avut în iunie un comportament deosebit în cadrul grupului, dar, din pacate, aţi văzut o serie importantă de jucători care, peste capacitatea mea de a înţelege, în trecutul apropiat şi nu numai, au preferat să-şi oprească activitatea de la echipa naţională. Îmi doresc ca cei care vin să dea totul pentru echipa naţională", spunea Iordănescu, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Finlanda.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri