Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Mihai Stoichiţă a analizat eşecul categoric cu Spania de la U21. "Am luat bătaie, dar de la cine am luat bătaie?”

România U21 Publicat de Daian Cutu pe 24 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/20868888/1/u21.jpg

Echipa naţională de tineret a României a pierdut amicalul de la Cluj, vineri, scor 1-4 cu echpa similară a Spaniei. A fost primul meci din al doilea mandat al lui Emil Săndoi la naţionala U21.

Pe Cluj Arena, Spania a deschis scorul în minutul 8, prin Abel Ruiz, şi şi-a majorat avantajul în minutul 16, când a înscris, din nou, Abel Ruiz. În minutul 35 atacantul român Jovan Markovic s-a accidentat şi nu a mai putut continua partida, fiind înlocuit. Riquelme a ridicat scorul la 3-0 pentru iberici în minutul 80. România a redus din diferenţă prin Miculescu, în minutul 86. Rezultatul final a fost stabilit de Riquelme în minutul 90.

Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă a explicat cp adversarii au avut un lot net superior, dar speră ca şi noi treptat să ne ridicăm la nivel de juniori şi tineret.

"Am luat bătaie, dar de la cine am luat bătaie? De la Spania, care e o forţă în zona de tineret. Au jucători de calitate extraordinară. Noi am avut şi multe improvizaţii, am jucat cu un fundaş stânga în zona de fundaş dreapta.

Puţin surprins sunt de modul în care am jucat în zona centrală, apărătorii centrali. Nu am văzut decât foarte puţine faze din prima repriză, pentru că mi-a căzut netul. Am văzut a doua repriză. Asta e!

Încet, încet, cu zona asta de juniori şi tineret, pe care încercăm să o dezvoltăm, probabil că o să avem şi noi jucători care să impresioneze pe teren. Dar munca asta durează, trebuia începută mai demult, dar nu are rost să intru în amănunte"
, a explicat Stoichiţă, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele