Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă anunţă decizia FRF, după finalul Ligii Naţiunilor: "Acest final ne face să continuăm cu Edi Iordănescu"

Echipa nationala Publicat pe 27 sep 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20871142/1/njjhmty5odixnje0ztmyzgi0mzc0owi1zde4m2zingy-thumb.jpg


Edward Iordănescu rămâne selecţionerul României şi pentru campania de calificare la Campionatul European din 2024. Anunţul important a fost făcut de Mihai Stoichiţă, cel care a transmis din nou încrederea pe care FRF o are în fiul lui Anghel Iordănescu, dar şi că aceeaşi decizie ar fi fost luată şi dacă Ladislau Boloni s-ar fi aflat în situaţia actuală.
 
Chiar dacă o clauză din contractul lui Iordănescu prevedea plecarea de pe banca naţionalei în cazul neobţinerii unuia dintre primele două locuri în grupa de Liga Naţiunilor cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru, planul federalilor s-a schimbat pe parcurs. Mulţumiţi în special de lucrurile ceva mai bune arătate de naţională în dubla cu Bosnia şi Finlanda, Burleanu şi oamenii săi au luat decizia de a continua tot cu Edward Iordănescu şi drumul spre EURO 2024:
 
"Acest final ne face să continuăm cu Edi Iordănescu după ce am văzut în ultimele două meciuri, modul în care lucrează la federaţie, pentru felul în care lucrează în teritoriu.
 
Acelaşi lucru s-ar fi întâmplat şi cu Boloni, dacă ar fi acceptat să vină. Probabil că ajungeam la aceeaşi concluzie, în aceeaşi situaţie ca a lui Edi Iordănescu.
 
Acum, să vedem ce facem în calificările următoare. Depinde de strategia preşedintelui şi de cei care fac parte din conducerea federaţiei. Nu ne schimbăm de la o zi la alta, cum nu ne schimbam nici în cazul lui Boloni", a anunţat Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice din cadrul FRF, pentru Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri