Ultima oră
Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani” Transferul lui Florinel Coman în Qatar, din ce în ce mai criticat: „Acolo te duci când ai 34-35 de ani”
Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia” Răzvan Lucescu, mesaj categoric după eliminarea din Conference League: „Nu am fost la nivelul la care trebuia”
Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX Portarul Nahuel Guzmán a fost suspendat 11 meciuri şi amendat pentru că a îndreptat un laser spre un rival într-un meci din Liga MX
ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj ULTIMĂ ORĂ | A fost delegată brigada de arbitri pentru partida Farul - CFR Cluj
VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out VIDEO | FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi, de la 17:30, în direct la Prima Sport 1! Sibienii pot rămâne lideri în play-out
VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2 VIDEO | Farul - CFR Cluj, ASTĂZI, de la 20:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Clujenii nu îşi permit paşi greşiţi pentru lupta la locul 2

Mihai Stoichiţă îi dă peste nas lui Ladislau Boloni: ”Nici n-avea de unde să ştie dacă primea timp sau nu!”

Echipa nationala Publicat pe 6 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21219754/1/sto.jpg

Mihai Stoichiţă a dezminţit afirmaţiile lui Ladislau Boloni cu privire la negocierile din trecut cu FRF cu scopul de a ocupa banca echipei naţionale.

Ladislau Boloni a fost pe punctul de a deveni selecţionerul echipei naţionale, însă Federaţia Română de Fotbal a decis ca postul să fie al lui Edi Iordănescu. Boloni a declarat că oficialii FRF nu i-au oferit o înţelegere mai amplă. Drept urmare, Mihai Stoichiţă i-a răspuns tehnicianului.

Oficialul FRF a precizat că lui Mirel Rădoi i-a fost prelungit contractul, deşi nu a avut rezultate nemaipomenite cu naţionala.

”Nici n-avea de unde să ştie dacă primea timp sau nu!”

”De ce să regret că nu l-am luat pe Boloni la naţională? Întrebaţi-l pe el de ce n-a vrut să vină. Nu cred că nu i se acorda timp la naţională. Nici n-avea de unde să ştie dacă primea timp sau nu! La toţi ceilalţi a existat. Inclusiv Mirel Rădoi a primit nu numai timp, ci şi prelungire de contract”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Declaraţia lui Boloni 

”Încă regret că n-am preluat naţionala, eu nu ştiam că voi ajunge la Metz şi că pot să ajung în prima ligă în Franţa. Atunci când eram în discuţii cu FRF, îmi doream să ajung selecţioner, pentru că îmi doream să termin ciclul, de unde plecasem eu, să mă întorc acasă.

După ce am hotărât că nu accept acele condiţii, am avut puterea să aleg alte proiecte. Îmi puneam întrebări logice atunci. Dacă vine un începător ca antrenor, înţeleg treaba asta. Dar dacă vine unul din Franţa, care a antrenat mult, a demonstrat, nu înţelegeam de ce nu mi se dă mai mult timp. N-am găsit răspunsul!”, a spus Ladislau Boloni.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri