Ultima oră
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”
Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV Scouting-ul lui Dinamo, distrus după partida cu FC Voluntari: „Au urmărit 2000 şi au luat 10 care sunt morţi toţi” | VIDEO EXCLUSIV

Mihai Stoichiţă surprinde din nou: ”Putem să devenim campioni europeni la U21”

România U21 Publicat pe 17 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38208/21098042/1/sto.jpg

Campionatul European sub 21 de ani, ediţia 2023, se desfăşoară şi în România, motiv pentru care Mihai Stoichiţă, oficial al Federaţiei Române de Fotbal, e tot mai încrezător că poate fi câştigată competiţia. O afirmaţie puternică, de impact, pentru că nici rezultatele tricolorilor nu au fost cele mai bune în meciurile amicale din ultimele luni.

Din nou, la fel ca în perioada trecută, Mihai Stoichiţă şi-a reafirmat încrederea publică, anume că România U21 poate să triumfe la competiţia pe care ţara noastră o organizează.

Eu asta sper din toată inima şi am declarat că m-am hazardat să fiu luat la mişto. Eu le-am spus băieţilor când am fost la ei la Sibiu, înaintea meciului cu Germania: ‘Băi, chiar dacă am pierdut cu Portugalia şi am fost aşa cum am fost, sunteţi atât de buni, încât puteţi să puneţi probleme oricui în vară şi să vă duceţi foarte, foarte sus’.

Eu am spus că putem să devenim şi campioni europeni. Jucăm în România, avem o echipă care văd că etapă de etapă Birligea, Petrila titulari la Cluj, la echipa care se bate pentru campionat.

Borza, Grameni, Louis Munteanu sunt titular şi pe primul loc etapă de etapă! Şi care or mai fi. Bă, reţineţi! Băieţi de 20 de ani.

Merg la Craiova: Baiaram, Markovici, Cîmpanu care a marcat cu Farul, Screciu care n-a jucat şi e un jucător excepţional.

Trec la Steaua (n.r. FCSB): Tavi Popescu. Ăştia pot fi titulari în echipa naţională de seniori”, a spus Mihai Stoichiţă pentru Fanatik.ro.

România U21 a pierdut amicalul cu Portugalia U21 şi a remizat cu Germania U21

Echipa naţională de fotbal U21 a României a pierdut, pe teren propriu, meciul amical disputat împotriva selecţionatei similare a Portugaliei, scor 0-2.

Lusitanii s-au impus în meciul jucat pe Stadionul ”Ghencea” prin golurile marcate de A. Sousa (min. 24) şi Neto (min. 36). În primul minut de prelungire al meciului, arbitrul a anulat un gol al Portugaliei, marcat de Esteves, pentru o poziţie de ofsaid la Fabio Silva.

Ulterior, a avut loc şi testul cu Germania U21, terminat la egalitate, scor 0-0.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

România U21

Ultimele articole Toate articolele