Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mihai Teja, alesul lui Valeriu Iftime pentru banca lui FC Botoşani: "Am bătut palma. Are şcoală multă!"

FC Botoșani Publicat pe 9 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20734705/1/fc-botosani-12.jpg

Valeriu Iftime a avut nevoie de doar o zi pentru a-i găsi înlocuitor lui Marius Croitoru pe banca celor de la FC Botoşani. Alesul e Mihai Teja (43 de ani), tehnician liber de contract din septembrie 2021, când a decis să abandoneze corabia celor de la Gaz Metan Mediaş.

UPDATE joi, ora 19:50: Mihai Teja (43 de ani) e noul antrenor al lui FC Botoşani! După ce negocierile cu Laszlo Balint au picat pe ultima sută de metri, Valeriu Iftime a luat legătura cu fostul tehnician de la FCSB şi s-a înţeles imediat cu acesta, fixându-i ca obiectiv calificarea în play-off-ului ediţiei viitoare, bornă pe care Marius Croitoru nu a atins-o în ultima stagiune:
 
"Am bătut palma cu Mihai Teja, s-a pliat cel mai bine pe ceea ce cer eu acum. Obiectivul e să fiu în play-off şi să am un buget stabil în Liga 1. Dacă joacă spectaculos şi creează o echipă cum a făcut la Iaşi, FCSB şi Mediaş, eu o să fiu mulţumit. 
 
Mihai a spus că se poate face treabă cu bugetul nostru, 5 milioane de euro, mi-a dat zeci de exemple de jucători plătiţi cu bani puţini. Mihai are şcoală multă, are doctorat în educaţie şi sport, mi-a plăcut, e un atu pentru mine. Stăm foarte bine la capitolul ăsta", a dezvăluit patronul moldovenilor, pentru Digi Sport.


UPDATE joi (9 iunie), ora 12:10: FC Botoşani merge şi după Laszlo Balint (43 de ani)! Ilftime vrea, în primul rând, să îl convingă pe fostul principal al echipei UTA să semneze cu formaţia pe care o conduce. Abia apoi, dacă răspunsul lui Balint va fi negativ, ar putea merge după Papură, conform GSP.


Ştirea iniţială 

FC Botoşani este în căutarea unui nou antrenor după ce s-a despărţit de Marius Croitoru şi este pe cale să facă o mutare cu totul şi cu totul interesantă. Se pare că Valeriu Iftime ia în calcul numirea lui Corneliu Papură (48 de ani), care a pregătit ultima dată Universitatea Craiova, până la începutul anului trecut.

Papură a mai pregătit de-a lungul timpului formaţii precum FC Olt Slatina sau ALRO Slatina, dar, potrivit sport.ro, este o variantă reală pentru FC Botoşani. Alături de Papură, în Moldova ar putea să ajungă şi Dragoş Bon, actualul secund al lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova.

Marius Croitoru poate ajunge în Bănie, la FC U Craiova

Marius Croitoru (41 de ani) nu va fi antrenorul lui FC Botoşani din sezonul viitor. Anunţul a fost făcut de finanţatorul moldovenilor.

Valeriu Iftime a precizat că antrenorul a avut termen până marţi dimineaţa să decidă dacă acceptă prelungirea, dar nu a oferit niciun răspuns.

Tehnicianul este pe punctul să preia un alt club din primul eşalon al României. Marius Croitoru fiind în tratative cu FC U Craiova. Oltenii sunt fără antrenor, după ce acordul cu Nicolo Napoli nu a fost prelungit.

Palmaresul lui Croitoru în Casa Liga 1: 45 victorii, 35 remize, 35 înfrângeri.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele