Ultima oră
VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol VIDEO | Cagliari - Juventus 2-2. ”Bătrâna Doamnă” salvează remiza pe final graţie unui autogol
Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1 Eintracht Frankfurt a învins Augsburg, revenind din minutul 55 de la 0-1
FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa FR Gimnastică anunţă modificări în componenţa echipelor pentru Campionatele Europene, ca urmare a retragerii fraţilor Burtanete şi a incidentului de la Reşiţa
VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final” VIDEO | Cristi Manea a cerut antrenor la CFR şi şi-a anunţat plecarea. ”Eu îmi fac treaba până la final”
Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, cerut de urgenţă în Gruia! "Ar fi momentul să vină" | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat” VIDEO | Victoria la scor cu CFR Cluj l-a făcut pe Gică Hagi să jubileze. ”Un meci perfect. Tot ce am pregătit s-a întâmplat”

Mihai Teja, blând cu elevii săi după primul eşec din campionat al Botoşaniului: ”Capul sus!”

FC Botoșani Publicat pe 30 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20839471/1/universitatea-craiova-fc-botosani-superliga-superbet-29-08-2022.jpg

Mihai Teja şi-a încurajat elevii, după ce FC Botoşani a pierdut dramatic cu Universitatea Craiova, din cauza unui gol marcat de Alexandru Creţu în al treilea minut de prelungiri.

Teja şi-a felicitat fotbaliştii pentru efortul depus, fiind de părere că aceştia au avut posesia, însă nu au reuşit să finalizeze cu gol acţiunile ofensive.

”Capul sus! Ne aşteptă un meci greu (n.r.- cu FC Argeş) şi avem şi un drum greu spre casă. Trebuie să ne revenim fizic şi psihic. A fost o săptămână grea. Când joci cu echipe precum FCSB, Craiova trebuie să ţii de minge. Trebuia să plimbăm mai mult mingea etc. Trebuia mai mult să ţinem de minge. Eu cred că am jucat cu o echipă foarte bună. Până la urmă asta e. Îmi felicit băieţii pentru că au alergat, au încercat.

Aşa a fost să fie azi. Eu cred că am avut posesia, dar nu am reuşit să finalizăm. A fost un meci bun, intens, până la urmă au câştigat ei, asta este viaţa! Trebuie să ne ridicăm şi să mergem mai departe, nu avem timp să ne plângem. Boli este un jucător important, avem nevoie de el şi cred că rămâne!”, a declarat Mihai Teja, la finalul meciului. 

Universitatea Craiova a învins, luni seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, FC Botoşani, în ultimul meci din etapa a şaptea a Superligii, transmis de către Prima Sport 1. Pentru botoşăneni este primul eşec din acest sezon.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele