Ultima oră
Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului Edi Iordănescu a primit un cadou din partea staff-ului
Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună” Ngezana, laude pentru colegii de la FCSB! ”Mentalitatea jucătorilor este nebună”
'Tricolorii' au ajuns la Munchen 'Tricolorii' au ajuns la Munchen
Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă! Tenis de viitor: noii campioni naţionali la U12 sunt şi colegi de bancă!
Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia" Dan Petrescu ar putea pierde un jucător important! "Are parte de toată atenţia"
LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea LIVE TEXT | Polonia - Olanda 1-1! Gapko restabileşte egalitatea

Mihai Teja îşi laudă echipa. ”Clar am fost mai buni”

FC Botoșani Publicat de Daian Cutu pe 28 oct 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38237/20902433/1/teja.jpg

Chindia Târgovişte şi FC Botoşani au terminat la egalitate, scor 2-2, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii, în care gazdele au înscris ultimul gol în minutul 90+4.

Au marcat Popadiuc ‘3 şi Popa ‘90+4 pentru Chindia, respectiv Mailat ’32 (penalty) şi Camara ’79 pentru Botoşani.

Mihai Teja s-a declarat mulţumit de prestaţia echipei sale şi a punctat faptul că elevii săi au fost clar mai buni decât adversarii.

 

”Am jucat fotbal, cred că am fost echipa mai bună. Băieţii au făcut un meci bun. Îmi pare rău că am pierdut puncte din nou în ultimul minut. Aici suferim, aşa am păţit şi la Craiova. Este dezamăgitor să primeşti gol aşa.

Clar am fost mai buni, am jucat pozitiv, am încercat să jucăm ofensiv. Ei, în afară de bufa-bufa şi minge lungă şi într-adevăr au calitate, dar astăzi am fost mai buni. Am venit aici să jucăm, să luăm cele 3 puncte, dar din păcate atât am putut astăzi”
, a spus Teja, la flash-interviuri.

mail-share icon Email
viewscnt

FC Botoșani

Ultimele articole Toate articolele