Ultima oră
Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!” Căpitanul lui Dinamo, mesaj clar: ”Singurul meci în care mai depindem de noi!”
VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie VIDEO | AS Roma a câştigat în prelungiri cu Udinese, în continuarea meciului întrerupt pe 14 aprilie
VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză VIDEO | Universitatea Craiova - CFR Cluj 0-0, în direct la Prima Sport 1! Ambele echipe au creat pericol în prima repriză
Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off"  | EXCLUSIV Pierdere mare pentru un club cu pretenţii din Superliga: "Nu îi văd în play-off" | EXCLUSIV
Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul” Marius Măldărăşanu s-a dezlănţuit după ce FC Hermannstadt a urcat pe primul loc în play-out: ”Le-am citit jocul”
David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5 David Puicea, calificat în finala juniorilor la sărituri, de pe locul 5

Mihalcea i-a luat apărarea lui Cosmin Contra. ”E deranjant totuşi să ai atâtea greşeli etapă de etapă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19519651/1/mihalcea.jpg

Fostul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea a ţinut să îi ia apărarea lui Cosmin Contra, după startul modest de sezon, în care echipa ocupă un modest loc 14, cu doar 5 puncte marcate.

Mihalcea crede că noua conducere va reuşi rezultate importante, iar transferurile efectuate vor aduce randamentul scontat, dacă li se va acorda răbdare.

„Mi se pare absurd să ceri demisia lui Cosmin Contra. E îngândurat, dar poate trece peste acest moment. Nu cred într-o coaliţie contra lui Dinamo. E deranjant totuşi să ai atâtea greşeli etapă de etapă.

Nu cred că spaniolii au un aer superior. Sunt nişte domni care vor să facă performanţă la Dinamo, nu cred că e bine să-i criticăm. Să le acordăm timp.

Îmi place Borja Valle şi Camara, se vede că sunt fotbalişti cu calitate. Ultimul nu e pus la punct cu pregătire fizică. Au mare fineţe. Din păcate, niciun jucător n-a avut constanţă în acest debut de campionat.

Îmi place la noii portari că nu degajează, ci pasează bine şi se construieşte din zona defensivă spre atac”
, a declarat Mihalcea la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele