adplus-dvertising
Ultima oră
”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul ”Meciul ăsta a fost un antrenament”. Marius Croitoru, ironic cu cei de la Petrolul
Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului Alin Firfirică, locul 7 în finala europeană la aruncarea discului
Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?” Gigi Becali trimite săgeţi către Nicolae Dică: ”Tu ce îi ceri, să piardă mingea?”
VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara VIDEO | FC ”U” Craiova - Petrolul 0-1. Golul superb al lui Jair din lovitură liberă a făcut diferenţa! Compagno a ţintit de două ori bara
Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid Lovitură pe piaţa de mercato! Manchester United l-a adus pe Casemiro de la Real Madrid
Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!” Dumitru Dragomir a ”explodat” la adresa lui Mihai Stoica: ”La Galaţi a fost atârnător, la Steaua a fost o slugă!”

Mihalcea i-a luat apărarea lui Cosmin Contra. ”E deranjant totuşi să ai atâtea greşeli etapă de etapă”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 20 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19519651/1/mihalcea.jpg

Fostul antrenor al lui Dinamo, Adrian Mihalcea a ţinut să îi ia apărarea lui Cosmin Contra, după startul modest de sezon, în care echipa ocupă un modest loc 14, cu doar 5 puncte marcate.

Mihalcea crede că noua conducere va reuşi rezultate importante, iar transferurile efectuate vor aduce randamentul scontat, dacă li se va acorda răbdare.

„Mi se pare absurd să ceri demisia lui Cosmin Contra. E îngândurat, dar poate trece peste acest moment. Nu cred într-o coaliţie contra lui Dinamo. E deranjant totuşi să ai atâtea greşeli etapă de etapă.

Nu cred că spaniolii au un aer superior. Sunt nişte domni care vor să facă performanţă la Dinamo, nu cred că e bine să-i criticăm. Să le acordăm timp.

Îmi place Borja Valle şi Camara, se vede că sunt fotbalişti cu calitate. Ultimul nu e pus la punct cu pregătire fizică. Au mare fineţe. Din păcate, niciun jucător n-a avut constanţă în acest debut de campionat.

Îmi place la noii portari că nu degajează, ci pasează bine şi se construieşte din zona defensivă spre atac”
, a declarat Mihalcea la ProSport Live.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele