Ultima oră
LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start! LIVE VIDEO | FC Voluntari - Poli Iaşi, astăzi, de la 14:30, în direct la Prima Sport 2! Meciuri spectaculoase oferite de ilfoveni. Echipele de start!
VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite VIDEO | Cristiano Ronaldo, în ţinută tradiţională saudită de ziua naţională a Arabiei Saudite
S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!” S-a schimbat strategia la FCSB! Noua politică de transferuri explicată. ”Nu mai ai ce să iei din România!”
Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile Antoine Dupont a fost operat şi va reveni la echipa Franţei în câteva zile
Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra Unul dintre cei mai buni ”tricolori” s-a accidentat şi foarte probabil va rata meciurile cu Belarus şi Andorra
Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu” Dawa, după ce a fost ţinta insultelor rasiste în social media. ”Trebuie luate sancţiuni împotriva persoanelor identificate pentru a da un exemplu”

Mikaela Shiffrin se apropie vertiginos de recordul de victorii în Cupa Mondială de schi alpin

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 25 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20994336/1/profimedia-0751701014.jpg

Mikaela Shiffrin s-a impus în proba de slalom uriaş de la Kronplatz. Americanca a reuşit să fie cea mai bună pe pârtia italiană şi în competiţia din ajun.

Shiffrin a reuşit victoria cu numărul 84 din carieră şi este doar la două lungimi de recordul all time deţinut de Ingemar Stenmark.

La slalomul uriaş de la Kronplatz, Shiffrin a reuşit să fie cu 0.82 secunde mai rapidă decât Ragnhild Mowinckel. Podiumul a fost completat de suedeza Sara Hector.

Cupa Mondială de schi alpin va ajunge sâmbătă în Cehia, pentru două curse în staţiunea Spindleruv Mlyn.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri