Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Ministrul Novak, despre neînţelegerile cu privire la redenumirea sălii de gimnastică din Deva. ”Daniela Silivaş este îndreptăţită să dea numele acestui loc”

Gimnastica Publicat de Daian Cutu pe 15 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38218/20675168/1/novak.jpg

Ministrul Sportului, Eduard Novak, a afirmat, vineri, într-o postare în social media, că regret neînţelegerea produsă în procesul de redenumire a sălii de gimnastică de la Deva, subliniind că Daniela Silivaş este perfect îndreptăţită să dea numele său acestui loc şi va face toate demersurile în acest sens.

"Regret neînţelegerea produsă în procesul de redenumire a sălii de gimnastică de la Deva. Marea campioană olimpică Daniela Silivaş este perfect îndreptăţită să dea numele său acestui loc încărcat de istorie şi vom face toate demersurile pentru ca acest lucru să se întâmple.

Rezultatele excepţionale ale acestei mari sportive, alături de legătura sa personală cu Deva, locul unde s-a născut, sunt argumente de necontestat şi îmi doresc din tot sufletul ca scăparea produsă să nu umbrească nici bucuria doamnei Silivaş, nici pe cea a iubitorilor gimnasticii şi nici bunele noastre intenţii, pe care sper ca acest gest să le dovedească o dată în plus. Aceste erori vor fi tot mai rare, pe măsură ce vom aduce sportul românesc şi toată evidenţa bazelor sportive în normalitate, prin procesul de digitalizare.


Dorim să oferim recunoaştere sportului şi marilor sportivi, pentru că merită şi pentru că avem nevoie de exemplul lor! Vă rog să ne ajutaţi să o facem şi să fiţi alături de noi! Vă mulţumesc, doamna Daniela Silivaş, pentru munca dedicată sportului şi pentru bucuria pe care ne-aţi dăruit-o!", a scris ministrul Novak pe Facebook.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Gimnastica

Ultimele articole Toate articolele