Ultima oră
Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur Tempestini, gata să scrie o nouă filă de istorie şi în România: îl poate depăşi pe Titi Aur
Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine” Edi Iordănescu, mesaj plin de emoţie după accidentarea lui Moruţan: ”Vom lupta şi pentru tine”
VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start VIDEO | ”U” Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la 16:45, în direct la Prima Sport 1! Echipele de start
”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume ”E drama vieţii lui”. Finanţatorul unui club la care a evoluat Moruţan a spus lucrurilor pe nume
Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur” Kylian Mbappe a luat decizia! Poziţia pe care va juca starul francez: ”Va putea câştiga Liga Campionilor şi Balonul de Aur”
Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao Căpitanul Iker Muniain şi-a anunţat plecarea de la Athletic Bilbao

Minut de reculegere la toate meciurile din Turcia în perioada 25 februarie – 6 martie

Superlig Publicat pe 24 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38114/21030516/1/cutremur-turcia-bloc-prabusit-tw.jpg

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat că în perioada 25 februarie – 6 martie la toate meciurile la profesionişti se va ţine un minut de reculegere în memoria victimelor cutremurelor din 6 februarie.

În plus, echipele vor purta, opţional, banderole negre sau panglici negre. În urma cutremurelor din 6 februarie în Turcia au murit peste 43.000 de oameni.

10 echipe s-au retras din campionatele Turciei

Echipa Elazığspor a anunţat Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) că nu va mai evolua în acest sezon, ca urmare a efectelor grave ale cutremurelor din 6 februarie, informează haberler.com. Elazığspor activează în TFF 3. Lig, al patrulea eşalaon din Turcia.

Până acum, s-au retras ca urmare a cutremurelor zece echipe din primele patru eşaloane: din Süper Lig s-au retras Hatayspor şi Gaziantep FK, din Spor Toto 2. Lig s-au retras Adanaspor şi Yeni Malatyaspor, din TFF 2. Lig Adıyamanspor şi Diyarbekirspor şi din TFF 3. Lig Malatya Arguvanspor, Kahramanmaraşspor, Osmaniyespor şi Elazığspor.

Federaţia a decis ca echipele din provinciile afectate de cutremure să poată continua în sezonul viitor în acelaşi eşalon, în cazul retragerii în această stagiune. În actualul sezon, echipele respective pierd la masa verde toate meciurile rămase.

mail-share icon Email
viewscnt

Superlig

Ultimele articole Toate articolele