Ultima oră
Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf” Ciprian Marica a dat verdictul în privinţa titularului la EURO! ”Nu există alt vârf”
Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024 Elizabeta Samara s-a calificat în optimi la WTT Champions Incheon 2024
Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO Nu e Drăguşin sau Man! Englezii au numit jucătorul român care trebuie urmărit la EURO
Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona Doi antrenori importanţi sunt în pole-position! Cine ar putea să îl înlocuiască pe Xavi la Barcelona
Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă Cine ar fi crezut? Motivul incredibil pentru care un fotbalist din MLS nu a avut voie nici măcar să stea pe bancă
All-season, avantaje şi dezavantaje All-season, avantaje şi dezavantaje

Mircea Lucescu, detalii de ultim moment despre situaţia jucătorilor de la Dinamo Kiev. ”Dar jucătorii vor să se antreneze, sunt profesionişti”

Alte campionate externe Publicat de Daian Cutu pe 4 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20625912/1/dinamo-kiev-2.jpg

Tehnicianul echipei Dinamo Kiev, Mircea Lucescu, a declarat că la baza clubului ucrainean sunt acum 15 jucători, care aşteaptă să se schimbe situaţia.

"La un moment dat, am considerat că e mai bine să plec, se pregăteau să intre în Kiev. La insistenţele ambasadei, am plecat. Mi-am dat seama că îi pot ajuta mai mult aici decât să stau izolat în bază. Şi acum, acolo sunt 15 jucători de la prima echipă. Sunt cazaţi acolo, aşteaptă. Sunt la 30 de kilometri de Kiev, la baza noastră. Sunt mai puţin expuşi la atacuri. Între timp, ne-am ocupat şi am scos soţiile şi copiii jucătorilor, sunt cazaţi la Iaşi sau Bucureşti. Încercam să venim şi cu ajutoare umanitare. E o situaţie extrem de dificilă şi delicată.

În perioada asta, nu se poate vorbi de campionat. Dar jucătorii vor să se antreneze, sunt profesionişti. Să vedem, poate şi cu ajutorul FRF. Vreau să spun că Răzvan Burleanu s-a ocupat de aducerea jucătorilor din Ucraina, acelaşi lucru l-a făcut şi Ceferin. În meseria mea, sunt legat şi de foştii jucători de la Sahtior şi de actualii de la Dinamo Kiev.

(n.r. despre faptul că jucătorii luptă pe front) Nu e adevărat. V-am spus că sunt la bază, sub supraveghere. Se încearcă. Noi ne-am pregătit extraordinar, plus voluntarii, s-au comportat la cel mai înalt nivel şi merită felicitări, nu-i deloc simplu”, a spus Lucescu, pentru DigiSport.

În Ucraina activează Mircea Lucescu la Dinamo Kiev, Valentin Cojocaru la Dnepr şi Mihai Leca la FC Lvov.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri