Ultima oră
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”
VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24 VIDEO | Hermannstadt - FC Botoşani 0-0, în direct la Prima Sport 1! Gazdele sunt în inferioritate numerică din minutul 24
Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri Rapidiştii s-au plictisit de derby-uri

Mircea Lucescu, impresionat de noul Giuleşti. ”Atmosfera este senzaţională”

Rapid Publicat de Daian Cutu pe 26 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/20652361/1/dinamo-kiev-2.jpg

Mircea Lucescu a fost unul din oaspeţii de seamă la inaugurarea noului Giuleşti, unde aproape 15.000 de fani rapidiştii au făcut o atmosferă de senzaţie.

Experimentatul tehnician s-a declarat fermecat de ce a văzut şi a vorbit şi despre situaţia celor de la Dinamo Kiev.

Lucescu a fost antrenorul echipei de old-boys ai Rapidului, care a învins cu scorul de 2-1 Poli Timişoara, deşi bănăţenii au fost cei care au deschis scorul.

”Ei (n.r. cei de la Dinamo Kiev U19) participă în Champions League, trebuiau să joace meciul în martie, s-a amânat din cauza războiului pentru 7 aprilie.

E o echipă bună, a bătut Bayern, Barcelona, a terminat pe locul doi, după Benfica. E prima echipă ucraineană care iese din Ucraina şi joacă competiţie oficială. Vreau să-i mulţumesc clubului Rapid, pentru că a pus la dispoziţie stadionul.

Trebuie să-i mulţumesc în acelaşi timp şi lui lui Gigi Becali pentru că a acceptat să-i găzduiască în condiţii foarte bune, fără niciun cost.

Îmi doream de mult timp să văd în România un astfel de stadion. Generaţia mea n-a apucat. Publicul are o mare influenţă, va stimula în sens pozitiv jucătorii. Atmosfera este senzaţională”
, a spus Lucescu, pentru DigiSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele