Ultima oră
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
Controverse în SUA, după ce părinţii lui Kobe Bryant au scos la licitaţie un inel de campion al fostului baschetbalist
NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul NEWS ALERT | Ce lovitură pentru FCSB! Un jucător de bază s-a accidentat şi ar putea lipsi tot sezonul
Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!” Andrei Borza a oferit prima reacţie după scandalul ieşirii în club: „Vreau să arăt tuturor că sunt cel mai bun!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
”Vei antrena FCSB?”. Marius Şumudică recunoaşte: ”V-am spus!”
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau

Mircea Lucescu, interviu despre infernul pe care l-a trăit când a început războiul: „Acolo mi-am dat seama de drama războiului”

Alte campionate externe Publicat de Răzvan Cîrceag pe 28 feb 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/20620676/1/dinamo-kiev-1.jpg

Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, a povestit pentru Gazzetta dello Sport cum a trăit primele momente de la declanşarea războiului dintre Ucraina şi Rusia – mai exact invazia ruşilor şi startul bombardamentelor. 

Iniţial, tehnicianul român nu a dorit să părăsească Kievul, dar în momentul în care a văzut că lucrurile sunt extrem de periculoase, a revenit în România.

„Nimeni din Kiev nu se aştepta la asta. Se credea că în Donbass vor fi cel mult nişte lupte, nimeni nu credea într-o invazie ca cea pe care am văzut-o noi.

Autorităţile ne-au spus că nu se mai joacă nimic în campionat, că trebuie să aşteptăm. Am aşteptat o zi, iar între timp, ambasada m-a presat să părăsesc Ucraina. Am vorbit cu preşedintele echipei, i-am liniştit pe jucători şi ne-am asigurat că ei şi familiile lor sunt în siguranţă.

Au fost şaptesprezece ore grele între vamă şi punctele de control. Ca să ieşim din oraş mergeam înainte cu 7km/h, străzile erau blocate de maşinile celor care fugeau. După ce am ieşit din Kiev, am început să o luăm pe drumuri secundare, în timp ce pe drum ne-am întâlnit cu convoaiele de soldaţi care se îndreptau spre sud, pentru că între timp începuseră bombardamentele de la Marea Neagră 

Am ajuns la graniţa cu Moldova, unde erau cozi interminabile. Şi acolo am văzut scene urâte, cu bărbaţi care însoţeau femei şi copii până la graniţă, asigurându-se că trec şi apoi revenind. Acolo îţi dai seama cu adevărat de drama războiului”, spune Il Luce, pentru renumita publicaţie italiană Gazzetta dello Sport. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri