adplus-dvertising
Ultima oră
FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii FCSB, fără câţiva ”grei” în primul amical al verii
Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid Transfer interesant în Liga 2. CSC 1599 Şelimbăr a adus un fundaş cu multă experienţă de la Rapid
Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva Universitatea Craiova a bifat primul transfer al verii. Oltenii îşi întăresc defensiva
Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui” Sepsi vrea să transfere un mijlocaş de la CFR Cluj. ”Putem să obţinem semnătura lui”
Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general Francesco Bagnaia aduce prima victorie, după 15 ani de ”secetă” pentru Ducati la Assen. Se strânge bătălia la general
Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!” Nadal nu mai resimte dureri la picior: ”Pot să merg normal în fiecare zi!”

Mircea Sandu îl critică public pe Alex Maxim: "Şi-a bătut joc de echipa naţională!"

Echipa nationala Publicat pe 18 iun 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/20744582/1/sandu.jpg


Mircea Sandu îl critică public pe Alex Maxim, fotbalist despre care spune că nu mai are ce căuta la echipa naţională. Fostul şef al Federaţiei Române de Fotbal consideră că mijlocaşul lui Gaziantep nu ia în serios prima reprezentativă, dar şi că Nicolae Stanciu e, în acest moment, cel mai valoros dintre fotbaliştii români.
 
"Naşul" a analizat situaţia de la echipa naţională şi a ajuns la concluzia că rezultatele nu vin pe fondul unui grup care nu e unit şi din care Alex Maxim nu ar mai trebui să facă parte. În schimb, fostul atacant consideră că o eventuală retragere a lui Vlad Chiricheş ar reprezenta un mare minus pentru prima reprezentativă:
 
"La naţională eu nu mai văd prietenii, asta contează la nivel de grup. Maxim şi-a bătut joc de echipa naţională când a intrat. Cu Iordănescu, Lucescu, Piţurcă, Dinu, Rednic, nu mai pupa echipa naţională! Îl mai bagi a doua oară? Doamne, iartă-mă! Vă garantez că nu acceptau aşa ceva, după acel meci pleca! 
 
Chiricheş a fost un jucător destul de valoros, nu se compară cu Popescu, Belodedici, Prodan, dar a fost un fotbalist bun de echipă. Dacă el nu va mai veni va fi un gol care trebuie completat cu cineva, nu ştiu cu cine. Nici jucătorii nu reprezintă un atu. Cel puţin cei 35-40 care au fost pe acolo.
 
Nicolae Stanciu e cel mai bun jucător al nostru la ora actuală, Ianis e accidentat, mai sunt Man, Coman... cam ăştia sunt. Din păcate, marea majoritate sunt de atac. Probabil vor dispărea Chiricheş, Camora din apărare, va fi greu", a declarat Mircea Sandu, la Orange Sport.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri