Ultima oră
”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm! ”Cum să ieşi aşa? Ai doi metri”. Ştefan Târnovanu a gafat, iar Gigi Becali a reacţionat ferm!
VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia VIDEO | Atalanta, demonstraţie de forţă la returul cu Fiorentina şi calificare în finala Coppa Italia
VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League VIDEO | Everton - Liverpool 2-0. ”Cormoranii” pot cădea pe 3 în Premier League
VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion VIDEO | ”Este important că am câştigat un punct”. Charalambous încă nu este campion
VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea” VIDEO | Târnovanu, foarte afectat de gafa cu Sepsi: ”Amânăm titlul din cauza mea”
VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă” VIDEO | Florinel Coman a rezistat mai puţin de jumătate de repriză: ”Sper să nu am nicio problemă”

Mirel Rădoi este înlocuitorul lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

CS Universitatea Craiova Publicat pe 12 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20738193/1/mirel-radoi-fb-fb.jpg

Fostul selecţioner Mirel Rădoi este la doar un pas să semneze cu Universitatea Craiova. Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf se vor întâlni duminică seară pentru a stabili termenii rezilierii contractului. Potrivit ProSport, însă, indiferent dacă cele două părţi vor ajunge sau nu la un acord, numirea lui Rădoi pe banca oltenilor este o certitudine.

Chiar dacă a acceptat să îşi rezilieze contractul acum câteva zile, Laurenţiu Reghecampf s-a răzgândit după ce şi-a făcut mai bine calculele şi îi solicită lui Mihai Rotaru să îi achite clauza de reziliere de 300.000 de euro.

”Mi-e dor să antrenez. Dacă nu, voi continua cu lectura până voi putea pune teoria în practică. Dacă este ceva interesant în Liga 1, de ce nu? Vreau să antrenez o echipă de club. N-aş putea să spun că în străinătate, pentru că atunci s-ar specula că e campionatul României prea slab pentru Rădoi.

Ediţia următoare de campionat va fi una interesantă. Sunt 11-12 echipe care se vor bate pentru cele şase locuri de play-off. Sper ca vara asta să revin. Am tot ezitat că iau echipe care mai aveau 6-7-8 etape şi să iau echipe cu tot cu pregătire, cu totul de la zero.

N-am o problemă cu România. Vreau ca lucrurile să fie serioase. Nu mă aştept să am un contract pe patru ani, dar nici nu mă aştept să mă dea afară după trei luni.”, a declarat, recent, Mirel Rădoi.

FCSB, România U21 şi România sunt restul echipelor din CV-ul de antrenor al lui Mirel Rădoi.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri