Ultima oră
Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!” Viorel Moldovan s-a săturat şi a ţinut un discurs manifest pentru fotbalistul din Superligă: ”La muncă, copile, la muncă! Trece trenul pe lângă tine!”
Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”

Giovanni Becali a anunţat marea lovitură din fotbalul românesc: ”A semnat!”
VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale VIDEO | Alexander Zverev a învins revelaţia de la Miami şi s-a calificat în semifinale
Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice Naţionala Românie de Polo va debuta împotriva Greciei la Jocurile Olimpice
Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League Veste excelentă primită de Barcelona! Ce doi ar putea fi apţi pentru meciul cu PSG din Champions League
Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!” Ultimă oră! Antrenorul clubului legendar pleacă de la echipă: ”Vreau să mă concentrez pe ultimele opt meciuri!”

Mirel Rădoi, încântat de un club din SuperLiga României. Antrenorul Universităţii Craiova, sincer: ”E o echipă foarte agresivă, care ştie ce vrea atât pe faza de atac, cât şi pe faza de apărare”

CS Universitatea Craiova Publicat pe 31 aug 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38230/20842412/1/mirel-radoi-craiovafb.jpg

Partida FC Hermannstadt - U. Craiova, din etapa a opta a SuperLigii, va avea loc joi, de la ora 21:00 şi va putea fi vizionată în direct pe canalul Prima Sport 2 şi online pe PrimaPlay.ro.

Înaintea confruntării de la Mediaş, Mirel Rădoi a declarat că este surprins plăcut de modul în care joacă sibienii, chiar dacă au păstrat, în mare parte, lotul din sezonul trecut, din Liga 2, dar şi din perspectiva problemelor financiare.

Întâlnim o echipă care joacă toate meciurile de acasă pe teren neutru, chiar dacă sunt foarte aproape de oraşul lor. Îmi place foarte mult echipa, acest 4-3-3 pe care Măldă îl joacă şi este îndrăgostit de el. Am fost colegi la licenţa PRO un an şi jumătate, era îndrăgostit de acest sistem.

Toate ideile lui se regăsesc în acest model de joc. Ar fi cea mai mare greşeală să îi subestimăm din cauza problemelor (n.r. - între timp sibienii şi-au rezolvat problemele financiare). În astfel de momente grele te poţi motiva din tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Jucătorii sunt împreună de foarte mult timp, doar câţiva jucători noi au venit, practic ei au petrecut şi în Liga 2 un sezon întreg.

Au continuitate, se cunosc foarte bine şi se pot motiva. Ar fi o mare greşeală din partea noastră să îi subestimăm. Putem să ne uităm la ultima partidă în care meritau să câştige după părerea mea. Este o echipă foarte agresivă, care ştie ce vrea atât în faza de atac, cât şi pe faza de apărare.

Sunt puţine echipe în România care joacă în maniera asta, destul de echilibrat indiferent de adversar sau terenul pe care joacă. Din acest punct de vedere, Hermannstadt este una dintre echipele bune ale campionatului şi nu sunt deloc surprins de numărul de puncte adunat de ei”, adeclarat Rădoi la conferinţa de presă Mirel Rădoi.

Sibienii traversează o perioadă excelentă din punct de vedre fotbalistic, cu patru remize şi două victorii în şase partide, dar au probleme financiare mari. FC Hermannstadt se află pe locul 8 cu 10 puncte acumulate.

De cealaltă parte, Mirel Rădoi a revitalizat echipa, chiar dacă oltenii nu s-au calificat în grupele Conference League, aceştia au înregistrat trei victorii consecutive în campionat şi se află pe locul 5 cu 11 puncte acumulate.

În ultimele cinci întâlniri dintre cele două Universitatea Craiova a obţinut patru victorii şi a pierdut o singură dată.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt