adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Mirko Ivanovski a semnat cu CS Concordia Chiajna

Liga II Publicat pe 1 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/21001878/3/facebook-cs-concordia-chiajna.jpg

Clubul Concordia Chiajna a anunţat, miercuri, că a obţinut serviciile jucătorului Mirko Ivanovski.

Contractul este valabil până în vară.

Atacantul în vârstă de 33 ani a venit la Concordia de la Petrolul Ploiesti. El a mai evoluat la Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Hajduk Split şi Dinamo Bucuresti.

Ivanovski are în palmares 3 selecţii în naţionala Macedoniei U'17, 3 selectii la U'19, 7 selectii la U'21. În prima reprezentativă a Macedoniei, Mirko Ivanovski a adunat 27 de selecţii.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele