Ultima oră
Gabi Tamaş revine pe teren Gabi Tamaş revine pe teren
NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova NEWS ALERT | Lovitură grea încasată de CFR Cluj! Un titular s-a "rupt" şi ratează derby-ul cu Universitatea Craiova
Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă" Ciprian Marica a numit atacantul care nu are voie să lipsească de la Campionatul European! "Este cel mai în formă"
VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers VIDEO | Madison Square Garden s-a cutremurat! Final nebun în meciul câştigat de New York Knicks împotriva Philadelphiei 76ers
”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr. ”Abia duminică după amiază doctorii au reuşit să mă stabilizeze”. Dezvăluire cutremurătoare făcută de Adrian Mititelu Jr.
VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă VIDEO | Meci uluitor în NBA! Denver Nuggets a recuperat un deficit de 20 puncte şi a învins-o pe LA Lakers în ultima secundă

Mirko Ivanovski, dezvăluiri incredibile din vestiarul lui Dinamo: ”Nu aveam nici apă, nici calorifere. A venit domnul Rednic şi a cumpărat”

Dinamo Publicat pe 19 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/20745907/1/dinamo-bucuresti-fc-botosani-liga-1-casa-pariurilor-19-09-2021.jpg

Mirko Ivanovski a scăpat de la Dinamo, va semna cu Petrolul, iar acum a decis să vorbească despre momentele trăite în ”Ştefan cel Mare”. Atacantul din Macedonia de Nord a discutat deschis despre problemele de acolo, despre faptul că nu era nici apă caldă, nu erau calorifere şi că a fost nevoie să fie cumpărate, cândva, pe parcursul sezonului trecut de Casa Liga 1, de Mircea Rednic.

Mirko Ivanovski a vorbit şi despre perioada în care Flavius Stoican a venit antrenor. A precizat că nici măcar teren de antrenament nu avea Dinamo, jucătorii find nevoiţi să se pregătească pe gazon sintetic.

La Dinamo a fost rău. Nu am văzut în viaţa mea ce am văzut la Dinamo, din păcate aşa... cea mai mare echipă din România... să se întâmple aşa lucruri... nu mergea nimic deloc.

A fost o perioadă când nu aveam nici apă, nici calorifere. A venit domnul Rednic şi a cumpărat calorifere, vitamine, nu aveam nici autocar...  Nu aveam teren unde să facem antrenamente. Când a venit Stoican nu aveam teren pentru antrenamente, făceam pe sintetic, adica mai rău decât beton.

Nu s-au plătit salariile. Când l-au vândut pe Sorescu şi din drepturile TV au venit puţin banii şi au plătit, atunci a fost ok. S-au schimbat 60 jucători, eu n-am văzut în viaţa mea. Să faci contracte pe două luni, pe o lună jumate, pe trei luni.

A fost greu, 60 jucători s-au schimbat. În fiecare zi veneau doi-trei-patru, doi la test, doi au semnat, după o săptămână au plecat toţi patru. Au venit, a fost foarte greu şi până s-au obişnuit cu cineva, au şi plecat deja.  

În fiecare zi vorbeam că rămânem în Liga 1 şi aveam încredere. Toţi jucătorii până la ultimul fluier au crezut că rămânem în Liga 1. 

Poate plecarea lui Stoican că a făcut un grup unit. Toţi jucătorii l-au iubit pe antrenor şi s-au bătut pentru el. Am pierdut meciuri, dar meciuri cu alte motive şi care nu erau foarte importante pentru noi”, a declarat Ivanovski, pentru Orange Sport

Mirko Ivanovski semnează cu Petrolul!

Petrolul a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor, după promovarea în Casa Liga 1. A ajuns la un numitor comun cu atacantul Mirko Ivanovski, în vârstă de 32 de ani, care sezonul trecut a retrogradat cu Dinamo în Liga 2.

Informaţia a fost confirmată chiar de atacantul macedonean, astfel că prezentarea este doar o chestiune de timp. ”Gata, ne-am înţeles, totul e clar! Cu Dinamo am încheiat, am renunţat la un salariu din cele trei. Nu negociem pentru restul. Am transmis să-mi plătească atunci când vor avea bani. 

Nu pun presiune. Sper să nu ajungem la memorii. Nu ar fi frumos. Eu sunt înţelegător. Pot renunţa şi eu la un salariu, nu e problemă, dar de restul... 

Măcar un salariu să-mi plătească din cele trei restante! Oricum, dacă nu sunt bani, în 2-3 luni intră în faliment! Sper să nu se ajungă la asta, în primul rând, pentru binele lui Dinamo”, a declarat Ivanovski pentru GSP.

Ivanovski a ajuns la Dinamo în septembrie 2021, din postura jucătorului liber de contract, după despărţirea de maghiarii de la Diosgyor, dar iată că nu va continua acolo după retrogradarea în Liga 2, aşa cum părea iniţial.

 4 goluri în 26 de partide a reuşit Ivanovski în sezonul trecut pentru ”câini”, iar la nivelul echipei naţionale a Macedoniei de Nord are 27 de partide şi o reuşită.

 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele