Ultima oră
Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate” Un cunoscut antrenor s-a oferit să vină la Dinamo dacă retrogradează. ”Îmi plac lucrurile cu un grad ridicat de dificultate”
VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani! VIDEO | Sărbătoare la Buzău cu artificii! Gloria revine în prima ligă după 15 ani!
VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii VIDEO | Gloria Buzău - Unirea Slobozia 3-0. Cele două formaţii se vor duela în sezonul viitor al Superligii
VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet VIDEO | CSM Oradea câştigă clar decisivul cu CSO Voluntari şi merge în finala Ligii Naţionale de Baschet
Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles” Denis Drăguş schimbă echipa! "Cluburile s-au înţeles”
Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

Un mare rapidist îl distruge pe pe Bogdan Lobonţ: ”Astea sunt gesturi pentru retarzi!”

MM Stoica a ieşit din nou la atac cu privire la arbitrajul din partida cu CFR. ”Ar trebui să-mi prezinte scuze şi să admită (once again) că au bătut câmpii”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 4 mai 2021
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20158097/1/sto.jpg

FCSB a remizat la Giurgiu, scor 1-1 (1-0), cu echipa CFR Cluj, în etapa a V-a a play-off-ului Ligii I. Clujenii au marcat golul egalizator în minutul 90+3, prin Andrei Burcă, după o mare eroare făcută de portarul Andrei Vlad.

Mihai Stoica a criticat decizia lui Radu Petrescu, care i-a arătat  cartonaş galben lui Burcă, la faultul în careu, care a dus la deschiderea scorului, după ce Tănase a transformat de la punctul cu var. Team-managerul ”roş-albaştrilor” consideră că fundaşul ardelenilor trebuia eliminat.

Eu sunt vinovat pentru faultul lui Tănase, dar cred că s-a ajuns prea uşor în situaţia respectivă, ştiam că scapă unu-la-unu cu Arlauskis dacă nu faultez”.

Asta este declaraţia lui Burcă.

Nu spune că a încercat să joace mingea, pentru că NU A AVUT NICIO INTENŢIE s-o facă. NU PUTEA să joace mingea. Prin urmare, “specialiştii” ar trebui să-mi prezinte scuze şi să admită (once again) că au bătut câmpii. Sau poate că cei care plătesc “specialiştii” pentru a le găzdui elucubraţiile în platourile TV ar trebui să realizeze că unii au cam obosit", a scris pe Facebook oficialul celor de la FCSB.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele