Ultima oră
David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu David Popovici, magistral la Naţionalele de la Otopeni. A bifat al treilea titlu
Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea Sancţiune drastică pentru echipa unui român! A ajuns la -1 şi e imposibil să evite retrogradarea
VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt VIDEO | Etapa începe cu o mare controversă! VAR nu a intervenit la eliminarea lui Murgia de la Hermannstadt
”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul ”Am cam exagerat”. L-a distrus pe Istvan Kovacs, dar acum şi-a domolit discursul
Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial Maraton de şah în Times Square pentru un nou record mondial
Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic” Bogdan Lobonţ surprinde înainte de meciul cu FCSB. ”Eu nu pot să schimb nimic”

MM Stoica atacă un jucător de la echipa naţională: ”Pantea măcar este vivace, dar săracul băiat!”

Echipa nationala Publicat pe 24 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21075335/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Echipa naţională de fotbal U21 a României a pierdut vineri, pe teren propriu, meciul amical disputat împotriva selecţionatei similare a Portugaliei, scor 0-2.

Lusitanii s-au impus în meciul jucat pe Stadionul Steaua prin golurile marcate de A. Sousa (min. 24) şi Neto (min. 36). În primul minut de prelungire al meciului, arbitrul a anulat un gol al Portugaliei, marcat de Esteves, pentru o poziţie de ofsaid la Fabio Silva.

MM Stoica a fost dezamăgit de prestaţia tricolorilor de la tineret. Managerul general de la FCSB l-a criticat pe Alexandru Ţîrlea, jucătorul lui Gimnastic (club din liga a treia spaniolă), care a fost trimis pe teren, în faţa lui Pantea. 

”Pantea măcar este vivace, dar săracul băiat!”

”Prima parte a meciului a fost înfiorătoare. Aria de selecţie este puţin cam slabă şi atunci ar trebui să-şi reconsidere poziţia unii, care zic că regula U21 este o regulă formidabilă. Nu este deloc formidabilă. Când jucătorii sunt slabi, sunt slabi indiferent de regulă.

Am văzut acum nişte jucători... joci la Gimnastic. L-am mai văzut pe la loturi, că e venit de la Real Madrid. Şi Bawab a fost la Real Madrid şi Barcelona. Facem nişte confuzii foarte mari. Dacă cineva face junioratul într-un club mare punem ştampila de fotbalişti. Nu este în regulă.

Între Pantea şi Ţîrlea este diferenţă mare. S-a văzut. Pantea măcar este vivace. Ok, poate să facă greşeli, dar băiatul ăla, săracul...”, a spus MM Stoica la Orangesport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri