Ultima oră
Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu Seară de Cannes la Cinemaraton dedicată regizorului Cristian Mungiu
E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!” E gata! Transferul lui Marius Ştefănescu de la Sepsi se face! Patronul a făcut anunţul: ”A sosit vremea!”
Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech Un fotbalist francez care s-a retras din cauza accidentărilor dă în judecată Pfizer şi BioNTech
Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!” Mitică Dragomir ar face revoluţie la Rapid în rolul de preşedinte: ”Aş face selecţie pe banii mei. Dacă nu, să fiu răstignit pe Arcul de Triumf!”
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare
VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers VIDEO | Performanţă istorică pentru Joel Embiid în victoria uriaşă obţinută de Philadelphia 76ers

MM Stoica i-a taxat dur pe rivalii de la CSA Steaua. ”Florineleeee, Costeluşuleee”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 28 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21079651/1/ptcwmczoptqymczoyxnoptljnwyxyzziyzzlzjg0nwm5ytnhn2i5ztg5mtq5mtbm-thumb.jpg

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca procesul dintre CSA Steaua şi FCSB privind palmaresul să se rejudece.

Mihai Stoica a avut o reacţie ironică în mediul online pe acest subiect, prin care a încercat ”să îi înţepe” din nou pe marii rivali.

”Florineleeee, Costeluşuleee, se rejoacă meciul.

Ca la Sepsi”,
a scris pe Facebook, oficialul celor de la FCSB.

Scurt istoric al situaţiei

CSA Steaua a câştigat la data de 5 iulie 2019, la Tribunalul din Bucureşti, palmaresul echipei de fotbal Steaua din 1947 până în 2003. După ce FCSB a atacat hotărârea la Curtea de Apel, Instanţa a stabilit pe 28 iunie 2021 că CSA Steaua deţine palmaresul din 1947 până în 1998, AFC Steaua are trofeele câştigate din 1998 până în 2003, iar FCSB din 2003 până în prezent.

Formaţia patronată de Gigi Becali a făcut recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ). Pe 2 martie şi 16 martie au avut loc primele amânări la cel mai înalt for de justiţie din România.

FCSB a pierdut marca ”Steaua” în decembrie 2014 printr-o decizie luată de ÎCCJ. Ulterior, în decembrie 2016, echipei lui Gigi Becali i-a fost interzis de către Curtea de Apel să mai folosească numele ”Steaua”.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele