adplus-dvertising
Ultima oră
Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani Columbia: Mijlocaşul defensiv Andres Balanta a murit la doar 22 de ani
Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut! Punct final în negocierile pentru transferul lui Adrian Şut!
Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona Ruben Amorim şi-a prelungit contractul cu Sporting Lisabona
VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!" VIDEO EXCLUSIV | Sabău, şocat de un moment din Chindia - Craiova: "Nu ai cum. E incredibil!"
Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă Meciul restanţă Hermannstadt - CFR Cluj va fi arbitrat de Andrei Moroiţă
Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Campionatul Mondial Mister elucidat. De ce nu arbitrează Istvan Kovacs la Campionatul Mondial

Mo Farah nu participă la maratonul de la Londra, din cauza unei accidentări

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 28 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/20872832/1/farah.jpg

Atletul britanic Mo Farah nu va putea participa la maratonul de la Londra, duminică, din cauza unei accidentări la şold, informează AFP.

Farah, cvadruplu campion olimpic la 5.000 m şi 10.000 m la Londra şi la Rio, urma să participe la cursă pentru prima dată după 2019.

La 39 de ani, Mo Farah a câştigat în această lună Big Half, un semimaraton organizat la Londra.

“M-am antrenat mult în ultimele luni şi eram în formă, mă simţeam optimist înainte de duminică. Însă de zece zile am dureri şi tensiune la şoldul drept. Am făcut totul posibil pentru a fi prezent la start, dar nu sunt suficient de refăcut pentru ca eu să concurez duminică”, a explicat sportivul.

Mo Farah a participat de trei ori la maratonul de la Londra. Cea mai bună clasare a sa a fost locul 3 în 2018.

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele