Ultima oră
VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie VIDEO | ”Felicitări jucătorilor mei pentru reacţia de care au dat dovadă”. Interimarul Dican dă lovitura în Bănie
VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi VIDEO | Brighton - Manchester City 0-4. Pep Guardiola îi predă o lecţie dură lui Roberto De Zerbi
Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV Ipoteză şocantă! Jucătorii Universităţii Craiova, pe mână cu Mihai Rotaru? | EXCLUSIV
VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin VIDEO | ”Pentru asta trag, încerc să demonstrez”. Reacţia lui Răzvan Sava, după ce a reuşit o paradă fabuloasă în stilul Lunin
VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei” VIDEO | Costel Gâlcă se aştepta să aibă meci greu cu CFR. ”Am fost prea respectuoşi cu ei”
Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter” Adrian Mutu a fost ”făcut praf” de un jucător de la CFR, care şi-a anunţat plecarea. ”Pentru mine nu are caracter”

Mo Farah spune că sezonul 2023 va fi probabil ultimul din cariera sa

Atletism Publicat pe 31 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21000235/1/facebook-mo-farah.jpg

Atletul Mo Farah a anunţat, marţi, că sezonul 2023 va fi „probabil” ultimul din cariera lui. Britanicul în vârstă de 39 de ani va concura la Maratonul de la Londra şi nu intenţionează să continue până la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024.

Mo Farah este cvadruplu campion olimpic cu două titluri la 5.000 m şi două la 10.000 m.

”Nu voi continua până la Jocurile Olimpice (în 2024, la Paris) şi cred că 2023 va fi probabil ultimul meu sezon”, a declarat britanicul, citat de Reuters şi The Guardian.

Dar, înainte de retragere, îşi va încerca din nou norocul la Maratonul de la Londra, din 23 aprilie.

”A fost o carieră incredibilă şi pentru mine să concurez în această cursă înseamnă foarte mult. Mereu am spus că ar fi grozav să o câştigi într-o zi. Sunt mândru de ceea ce am realizat şi vreau să îmi mai acord o şansă să văd ce pot face. Dar nu am nimic de dovedit", a spus Farah.

Cel mai bun rezultat al său în capitala britanică a fost locul trei în 2018, sezon în care a câştigat Maratonul de la Chicago. Farah nu a putut să participe anul trecut din cauza unei accidentări.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Atletism

Ultimele articole Toate articolele