Ultima oră
Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon Încă o veste proastă pentru Dinamo! Un jucător important s-a accidentat şi nu va mai evolua în acest sezon
VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul! VIDEO | Şelimbăr - Gloria Buzău 0-1, în direct la Prima Sport 1! Benzar deschide scorul!
Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma Carlos Alcaraz s-a retras de la turneul Masters 1000 care se va disputa la Roma
Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova Gestul făcut de Paul Iacob în Vinerea Mare, pentru fanul cu care a avut un conflict la meciul cu Universitatea Craiova
Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga Adrian Ursea, şanse mari să preia o echipă din Superliga
Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden Irina Begu s-a calificat în semifinale la turneul ITF de la Wiesbaden

Moldovan, fericit după victoria muncită de la Recea. ”Am luat cele trei puncte, asta este cel mai important după un asemenea joc, pe un teren foarte dificil, care pe noi ne-a dezavantajat”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 18 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19517820/1/pet.jpg

Petrolul s-a impus în partida disputată în deplasare cu Comuna Recea, scor 2-1, la capătul unui meci în care gazdele au jucat în inferioritate numerică încă din minutl 24, când Bakmaz a fost eliminat.

 ”Ceea ce ne-am propus ca obiectiv am atins, am luat cele trei puncte, asta este cel mai important după un asemenea joc, pe un teren foarte dificil, care pe noi ne-a dezavantajat.”, a declarat antrenorul Petrolului, Viorel Moldovan, după succesul cu formaţia din Maramureş.

Buhăesc, autorul ”dublei” care a adus victoria Petrolului a declarat că victoria este cu atât mai dulce, cu cât a venit pe un teren dificil, grav afectat de ploaie.

”Suntem fericiţi că am câştigat pe un teren atât de greu, am fost şi conduşi, dar e bine că am revenit. Pe un teren ca ăsta nu mai există tactică, am jucat mai mult din dăruinţă.”, a spus Vasile Buhăescu, autorul dublei care a adus victoria ploieştenilor.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele