Ultima oră
Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia” Ultimă oră! Impresarul lui Radu Drăguşin face anunţul surprinzător: ”Mă duc să vorbesc cu cei de la Tottenham. Oferte din Germania şi Italia”
Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc” Ianis Stoica a anunţat la ce echipă va juca în sezonul viitor. ”Îmi doresc”
VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4 VIDEO | Universitatea Craiova - FCSB 1-0, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Silva înscrie în minutul 4
Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni Jucătorii lui FCSB au prezentat tricourile de campioni
Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor Fotbalul italian protestează faţă de planul guvernului de a monitoriza finanţele cluburilor
Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului Swift Cup aduce 8 echipaje la startul Raliului Argeşului

Moldovan, foame de reuşite la Petrolul. ”Tot timpul mi-am dorit acest lucru, am reuşit să marcăm cinci goluri”

Liga II Publicat de Daian Cutu pe 15 sep 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38110/19482009/1/pet.jpg

Petrolul Ploieşti a câştigat cu 3-0, partida de pe teren propriu, contra celor de la Ripensia Timişoara, din etapa III a Ligii 2.

Viorel Moldovan a declarat la flash-interviu că este mulţumit de jocul prestat de elevii săi şi că speră ca aceştia să repete genul acesta de evoluţii în toate partidele. Antrenorul a mai punctat faptul că îşi doreşte cât mai multe goluri marcate în fiecare meci.

"Normal că sunt mulţumit. Am fost foarte concentraţi, am câştigat de o manieră categoriă. Asta îmi doresc de fiecare dată. Dacă suporterii sunt fericiţi, sunt şi eu fericit, echipa este fericită. Sunt un idealist şi vreau un joc spectaculos, orientat pe atac. Tot timpul mi-am dorit acest lucru, am reuşit să marcăm cinci goluri, am mai avut situaţii...", a declarat Moldovan la finalul partidei.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Liga II

Ultimele articole Toate articolele