Ultima oră
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Real Madrid a depus plângere împotriva arbitrului de la meciul cu Osasuna. Acesta nu a menţionat în raportul de joc insultele rasiste la adresa lui Vinicius
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!”  | VIDEO EXCLUSIV
Surpriză mare! Cine va apăra la EURO poartă României: ”Aşa este normal să fie! Aioani nu e în formă!” | VIDEO EXCLUSIV
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
Condamnat la nouă ani de închisoare pentru viol, Robinho acuză justiţia italiană de rasism
 VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc" VIDEO | Florin Stîngă, plin de optimism după victoria cu FCU Craiova: "Terminăm play-out-ul pe primul loc"
Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva" Nicolo Napoli, discurs ferm după înfrângerea cu Petrolul: "Cred că ne putem salva"
Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare Dan Alexa revine în fotbalul românesc! Destinaţie surprinzătoare

Moment regretabil petrecut în Ligue 2 din Franţa. Meciul a fost întrerupt

Alte campionate externe Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21217110/1/profimedia-0781070189.jpg

Meciul dintre Bordeaux şi Rodez, din etapa a 38-a a Ligue 2, a fost suspendat după ce atacantul echipei Rodez a fost busculat de un suporter.

Întreruptă de arbitru în minutul 23, partida dintre Bordeaux şi Rodez nu se va mai relua. Incidentul care a zguduit seara a avut loc după ce Lucas Buades a deschis scorul pentru Rodez, când a fost împins de un individ care ieşise din tribună în timp ce îşi sărbătorea golul.

Buades a rămas pe jos câteva minute înainte de a părăsi terenul, iar arbitrul a trimis ambele echipe la vestiare.

După o întâlnire îndelungată între cele două cluburi şi delegaţi, s-a luat decizia de a anula definitiv meciul. A fost o seară decisivă pentru ambele echipe, Bordeaux având în continuare şanse de a promova în Ligue 1, iar Rodez retrogradând în National. Preşedintele ”girondinilor”, Gérard Lopez, a mers să vorbească cu fanii din spatele porţii, de unde a coborât individul, care a fost rapid reţinut de serviciul de securitate al stadionului.

Arbitrul Rainville şi-a explicat decizia în cadrul unei conferinţe de presă: "Având în vedere faptele şi situaţia creată, respectiv că un spectator a intrat pe teren şi a atacat un jucător, acesta a fost examinat de medicul clubului vizitator, dar şi de medicul de urgenţă de serviciu. În colaborare cu delegaţii şi cu LFP, am respectat regulamentul, adică meciul nu va fi reluat".

Statutul meciului va fi decis de Comisia de Disciplină, dar Bordeaux riscă o înfrângere la masa verde care ar însemna sfârşitul speranţelor sale de promovare în L1. LFP a anunţat că luni se va reuni Comisia de Disciplină.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri