Ultima oră
VIDEO | Alaves - Athletic Bilbao 0-2. Eşec pentru Ianis Hagi, la primul meci ca titular în La Liga VIDEO | Alaves - Athletic Bilbao 0-2. Eşec pentru Ianis Hagi, la primul meci ca titular în La Liga
VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A VIDEO | Lecce câştigă derby-ul românilor din Serie A
VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!” VIDEO EXCLUSIV ǀ Lui Hagi nu o să îi placă deloc! Adrian Mazilu, contestat de George Galamaz: ”Trebuie să fim conştienţi şi realişti!”
Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate Lider surpriză în Bundesliga! Bayern Munchen şi Bayer Leverkusen au fost detronate
VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist VIDEO | Ovidiu Burcă a explodat la adresa lui Politic! Imagini spumoase cu antrenorul dinamovist
Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor Naţionala de fotbal feminin, eşec la debutul în Liga Naţiunilor

Moment regretabil petrecut în Ligue 2 din Franţa. Meciul a fost întrerupt

Alte campionate externe Publicat pe 3 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21217110/1/profimedia-0781070189.jpg

Meciul dintre Bordeaux şi Rodez, din etapa a 38-a a Ligue 2, a fost suspendat după ce atacantul echipei Rodez a fost busculat de un suporter.

Întreruptă de arbitru în minutul 23, partida dintre Bordeaux şi Rodez nu se va mai relua. Incidentul care a zguduit seara a avut loc după ce Lucas Buades a deschis scorul pentru Rodez, când a fost împins de un individ care ieşise din tribună în timp ce îşi sărbătorea golul.

Buades a rămas pe jos câteva minute înainte de a părăsi terenul, iar arbitrul a trimis ambele echipe la vestiare.

După o întâlnire îndelungată între cele două cluburi şi delegaţi, s-a luat decizia de a anula definitiv meciul. A fost o seară decisivă pentru ambele echipe, Bordeaux având în continuare şanse de a promova în Ligue 1, iar Rodez retrogradând în National. Preşedintele ”girondinilor”, Gérard Lopez, a mers să vorbească cu fanii din spatele porţii, de unde a coborât individul, care a fost rapid reţinut de serviciul de securitate al stadionului.

Arbitrul Rainville şi-a explicat decizia în cadrul unei conferinţe de presă: "Având în vedere faptele şi situaţia creată, respectiv că un spectator a intrat pe teren şi a atacat un jucător, acesta a fost examinat de medicul clubului vizitator, dar şi de medicul de urgenţă de serviciu. În colaborare cu delegaţii şi cu LFP, am respectat regulamentul, adică meciul nu va fi reluat".

Statutul meciului va fi decis de Comisia de Disciplină, dar Bordeaux riscă o înfrângere la masa verde care ar însemna sfârşitul speranţelor sale de promovare în L1. LFP a anunţat că luni se va reuni Comisia de Disciplină.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri