Ultima oră
”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia ”Noi am forţat, dar nu am avut luciditate”. Florin Maxim, foarte dezamăgit de eşecul contra promovatei Unirea Slobozia
Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri din vestiarul de la Botoşani | VIDEO EXCLUSIV
Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV Atacantul din play-out ce a impresionat! E unul din cei mai buni jucători aduşi în iarnă | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului” VIDEO | Bogdan Andone, aproape de un miracol la Botoşani. ”Luni de zile am jucat cu sabia deasupra capului”
VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă VIDEO | ”Nu cred că rezultatul este echitabil”. Florin Pîrvu are emoţii în ultima etapă
VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League! VIDEO | Arsenal - Bournemouth 3-0. ”Tunarii” visează la titlu în Premier League!

Moment superb la mondialul de atletism. A trecut linia de sosire şi a fost premiată cu o cerere în căsătorie

Atletism Publicat de Daian Cutu pe 24 aug 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38219/21294225/1/profimedia-0799742591.jpg

Hana Burzalova a terminat pe locul 28 proba de 35 de kilometri marş, din cadrul Campionatelor Mondiale de Atletism de la Budapesta.

Sportiva a avut parte de surpriza vieţii, la linia de sosire fiind aşteptată de iubitul ei, Dominik Cerny, de asemenea mărşăluitor. Acesta s-a aşezat în genunchi şi şi-a cerut aleasa în căsătorie.

Burzalova a fost uimită de finalul surprinzător de cursă şi i-a spus da lui Cerny, oferind un moment superb.

România a cucerit bronzul la săritura în lungime

Rezultat imens pentru atletismul românesc, care suferă de mulţi ani. Alina Rotaru-Kottmann (30 de ani) a obţinut medalia de bronz, la triplusalt, în cadrul mondialelor de la Budapesta.

Sportiva noastră a avut o ultimă evoluţie de senzaţie, ce a măsurat 6 metri şi 88 de centrimetri şi astfel şi-a asigurat ultima treaptă a podiumului.

Ultimele medalii la mondialele de atletism datează din 2009. La Berlin, Nicoleta Grasu (aruncarea discului) şi Nicoleta Stoian (aruncarea suliţei) au cucerit bronzul.

La Budapesta, pe podium au mai urcat Ivana Vuleta (Serbia, 7.14 metri, nou lider mondial) şi Tara Davis-Woodhall (SUA, 6.91).

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Atletism

Ultimele articole Toate articolele