Ultima oră
Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!” Anunţul făcut de Dan Şucu înaintea partidei cu Universitatea Craiova. ”Echipa are nevoie de noi!”
Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau Pleacă Rrahmani din Giuleşti? Bergodi a făcut anunţul pe care toţi fanii Rapidului îl aşteptau
Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie Au bătut palma! Manchester City a realizat un transfer ce va intra în istorie
Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor” Discuţia dintre Edi Iordănescu şi Mircea Lucescu. ”Am ascultat, nu am intervenit în discuţia lor”
Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren Irina Begu s-a calificat în sferturi la primul turneu de la revenirea pe teren
Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt" Răzvan Marin, promisiune pentru suporterii naţionalei! "O vom lua de la capăt"

Monica Niculescu s-a calificat în semifinalele de dublu la Abu Dhabi

Tenis Publicat pe 10 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21013873/1/niculescu-fb.jpg

Perechea Monica Niculescu/Miyu Kato (România/Japonia) s-a calificat, vineri, în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie WTA 500 de la Abu Dhabi.

Românca şi colega sa au trecut în sferturi de perechea favorită 4, Zhaoxuan Yang/Vera Zvonareva (China/Rusia), scor 6-1, 6-3, în 59 de minute.

În semifinale, Niculescu şi Kato vor întâlni echipa Luisa Stefani/Shuai Zhang (Brazilia/China).

Premiul pentru calificarea în semifinale este de 13.900 de dolari şi 185 de puncte WTA.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele