Ultima oră
VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe VIDEO | FC Botoşani - FC Voluntari 0-0. Rezultatul nu mulţumeşte, dar nici nu încurcă cele două echipe
Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini” Jurgen Klopp nu se vede preşedinte al FIFA. ”Probabil că nu aş supravieţui în această mare de rechini”
Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea Cine ar fi crezut? Un al treilea frate al lui Michael Porter Jr. are probleme cu legea
”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo ”Vom juca la intensitate maximă”. Alex Chipciu promite că ”U” Cluj va da totul cu Dinamo
Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea” Elias Charalambous, anunţ surprinzător despre prelungirea contractului cu FCSB. ”Vom vedea”
Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei” Antrenorul din Superliga, nemulţumit înaintea partidei din play-out. „Dumnezeu ar trebui să fie supărat pe ei”

Montini ameninţă cu FIFA pe cei de la Dinamo. ”Am aşteptat, am aşteptat, dar s-a depăşit cu mult limita”

Dinamo Publicat de Daian Cutu pe 27 oct 2020
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/19566737/1/mon.jpg

Mattia Montini provoacă încă un scandal la Dinamo. Fostul atacant al ”câinilor”, transferat la Astra Giurgiu a dezvăluit că mai are câteva salarii restante de încasat.

Acesta a declarat că este foarte supărat şi că este dispus să acţioneze fostul său club la forurile FIFA, dacă problema nu se va rezolva în cel mai scurt timp.

„Sunt focusat pe munca mea, vreau să simt momentul şi să nu mă gândesc prea mult la sentimente. Va fi un meci special pentru mine, atât pentru că întâlnesc echipa la care am jucat, cât şi faptul că este un club important în România.

Dacă voi marca, din respect şi apreciere pentru suporterii lui Dinamo, nu mă voi bucura şi nu voi celebra reuşita. Cu toate că am o mare supărare în interior”, a declarat italianul, pentru Gsp

 

mail-share icon Email
viewscnt

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele