adplus-dvertising
Ultima oră
"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău "Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită”. Universitatea Cluj arată foarte bine sub comanda lui Ioan Ovidiu Sabău
FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie” FC Argeş e fără victorie de 15 partide! ”Jucătorii sunt uniţi şi îşi doresc foarte mult să iasă din această situaţie”
Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus Încă o lovitură pentru naţională! Mario Camora, out pentru ”dubla” cu Andorra şi Belarus
VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni! VIDEO | ”U” Cluj - FC Argeş 2-0. Piteştenii sunt fără victorie de aproape 5 luni!
Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental” Messi a sosit la Buenos Aires pentru primul meci al Argentina după ce a câştigat titlul mondial. Festivităţi programate pe stadionul ”Monumental”
VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ VIDEO ǀ Ziua şi controversa privind arbitrajul. VAR a intervenit dar nu a dat penalty pentru un potenţial henţ

Motivul incredibil pentru care fotbalistul Sambou Yatabare a ajuns după gratii

Alte campionate externe Publicat pe 2 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38210/21003399/1/yatabare.jpg

Fotbalistul malian Sambou Yatabare a fost încarcerat la Besançon, la jumătatea lunii ianuarie, după ce a fost condamnat pe 4 ianuarie pentru acte de violenţă împotriva unui ofiţer de poliţie, a scris L’Equipe joi. Sochaux a confirmat pe site-ul oficial că Yatabare a fost încarcerat, fără să ofere detalii.

Fotbalistul a sosit în această vară la club, venind de la Valenciennes.

Jucătorul internaţional malian în vârstă de 33 de ani a fost arestat la mijlocul lunii ianuarie, cu puţin timp înainte de antrenamentul de după-amiază, când Sochaux tocmai jucase la Le Havre.

Această încarcerare în arestul preventiv din Besançon vine în urma unei condamnări, pe 4 ianuarie, de către Tribunalul Penal Bobigny, pentru acte de violenţă comise în 2017. O ceartă aprinsă îl opusese la acea vreme unui poliţist al PAF, care nu se afla în serviciu, după cum dezvăluise Le Point. Sambou Yatabaré îl lovise pe poliţist în faţă după ce acesta din urmă, arătându-şi arma, i-a reproşat că a condus pe autostradă în timp ce mergea spre aeroport.

Sambou Yatabara a jucat foarte puţin în acest sezon. Potrivit informaţiilor L’Equipe, fotbalistul a făcut recurs.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri