Ultima oră
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
Bomba momentului în fotbalul românesc! Daniel Niculae, OUT din Giuleşti?
VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start! VIDEO | Dinamo - FC Voluntari, astăzi, de la 20:00, în direct la Prima Sport 1! Duel crucial pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start!
Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!” Veste cumplită primită de Daniel Niculae, după ce a fost pus sub urmărire penală: „Pedeapsa este îndreptată spre maximum!”
O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului O nouă mutare senzaţională a Barcelonei, după ce l-a convins pe Xavi să rămână. Catalanii i-au pus suma pe masă jucătorului
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Elias Charambous, anunţ de ultim moment despre accidentarea lui Florinel Coman! Cât va lipsi golgheterul Superligii
Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale Mai este "U" echipa Clujului? Medii surprinzătoare de spectatori la meciurile celor două rivale

Motivul pentru care Joyskim Dawa nu poate ajunge la FCSB

FCSB Publicat de Emanoil Ursache pe 4 iun 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20729233/1/universitatea-craiova-fc-botosani-baraj-europa-conference-league-27-05-2022.jpg

Gigi Becali a luat decizia finală cu privire la propunerea lui Ilie Dumitrescu de a-l transfera pe Joyskim Dawa (26 de ani) de la FC Botoşani, după ce FCSB s-a despărţit de fundaşii centrali Paulo Vinicius şi Andrei Miron.

Patronul ”roş-albaştrilor” nu îl va aduce la echipa sa pe stoperul care a impresionat în sezonul recent încheiat din Casa Liga 1, din cauza unei înţelegeri pe care a făcut-o cu omologul său de la Universitatea Craiova.

Cei doi finanţatori au stabilit să nu se încurce unul pe celălalt atunci când îşi doresc un fotbalist, iar Mihai Rotaru i-a comunicat lui Gigi Becali interesul său pentru Dawa.

”Am convenţie cu Rotaru (n.r. - Mihai Rotaru, finanţatorul celor de la Universitatea Craiova) ca să nu concurăm unul cu celălalt. M-a sunt omul şi mi-a zis: 'Îl vreau pe Dawa!'. Nu mai pot să îl iau pe Dawa pentru că i-am promis omului că nu mă bag peste el.

Păi, ce facem? Ne facem concurenţă? Ca să ce?”, a declarat Gigi Becali pentru Sport.ro.

4 goluri şi o pasă de gol a reuşit Joyskim Dawa pentru FC Botoşani în stagiunea din Casa Liga 1 recent încheiată. 650.000 de euro este cota de piaţă a francezului cu cetăţenie cameruneză, conform Transfermarkt. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele