Ultima oră
VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă VIDEO | Mai reuşeşte cineva să o oprească pe Collins? Americanca a câştigat un meci nebun la Madrid şi continuă seria fabuloasă
VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici” VIDEO | Real Sociedad - Real Madrid 0-1. Titlul a devenit o chestiune de zile pentru ”galactici”
Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B Marius Marin a înscris un gol pentru Pisa în Serie B
Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO Flacăra olimpică a fost predată oficial de Grecia organizatorilor francezi ai JO
EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm EXCLUSIV | „Ce fundaşi centrali sunt ăştia!?”. Dinamo, făcută praf în urma unei faza care putea să o coste enorm
VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu” VIDEO | Zeljko Kopic a spus lucrurilor pe nume. ”E foarte greu”

Motivul trist pentru care se refuză naţionala României. ”S-au născut acolo”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21070312/1/rom.jpg

Fotbalul românesc pierde pe zi ce trece jucători de perspectivă. După Boloca şi Coubiş, încă un tânăr de mare perspectivă a declinat convocarea.

După Daniel Boloca şi Andrei Coubiş, fotbalul românesc este aproape să mai piardă un jucător de mare perspectivă.

Mijlocaşul celor de la Arsenal, Cătălin Cîrjan (20 de ani) a refuzat să vină la naţionala U20. El s-a aflat pe lotul preliminar al U21, situaţie care i-ar fi convenit, însă cei de la ProSport scriu că nu a acceptat să fie ”retrogradat”.

Fostul fotbalist Florin Gardoş este de părere că tinerii refuză naţionala României, deoarece mulţi s-au născut în Diaspora şi refuză ”tricoloroul”, deoarece au şansa să joace pentru o ţară mai puternică.

 

”Asta e o întrebare pe care trebuie să i-o adresaţi lui. Cred că situaţiile sunt puţin diferite. Cârjan pur şi simplu refuză să vină la naţionala U20 din nu ştiu ce motive, dar nu pentru că l-ar dori Anglia sau altă naţională.

În cazul celorlalţi, am înţeles că sunt doriţi de naţionala Italiei şi au primit convocări. Atunci sigur că decizia e să joace pentru naţionala Italiei. Poate s-au născut acolo, nici nu ştiu exact care e situaţia lor. E Italia, na, nu e România”
, a spus Gardoş, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri