Ultima oră
Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea Fotbalistul de 750.000 de euro, la FCSB? UPDATE: Reacţia fotbalistului Robert Ivanov, după ce a semnat rezilierea
VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!” VIDEO | Zlatan Ibrahimovic, antrenor după ce şi-a anunţat retragerea? Răspunsul clar oferit de suedez: ”Nu vă părăsesc!”
BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii” BREAKING NEWS | Tatăl lui Messi a făcut anunţul după despărţirea de PSG. Primele negocieri! ”Reprezintă o opţiune, fără dubii”
Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!” Mesajul selecţionerului Edward Iordănescu la reunirea lotului României: ”Avem în faţă o provocare dificilă!”
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
Daria Kasatkina a plecat cu un gust amar de la Roland Garros! Reacţia sportivei din Rusia, după eşecul cu Elina Svitolina
FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii! FCSB încercă o lovitură pe piaţa de mercato! Jucătorul cere un salariu mare, dar va veni la discuţii!

Motivul trist pentru care se refuză naţionala României. ”S-au născut acolo”

Echipa nationala Publicat de Daian Cutu pe 22 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38206/21070312/1/rom.jpg

Fotbalul românesc pierde pe zi ce trece jucători de perspectivă. După Boloca şi Coubiş, încă un tânăr de mare perspectivă a declinat convocarea.

După Daniel Boloca şi Andrei Coubiş, fotbalul românesc este aproape să mai piardă un jucător de mare perspectivă.

Mijlocaşul celor de la Arsenal, Cătălin Cîrjan (20 de ani) a refuzat să vină la naţionala U20. El s-a aflat pe lotul preliminar al U21, situaţie care i-ar fi convenit, însă cei de la ProSport scriu că nu a acceptat să fie ”retrogradat”.

Fostul fotbalist Florin Gardoş este de părere că tinerii refuză naţionala României, deoarece mulţi s-au născut în Diaspora şi refuză ”tricoloroul”, deoarece au şansa să joace pentru o ţară mai puternică.

 

”Asta e o întrebare pe care trebuie să i-o adresaţi lui. Cred că situaţiile sunt puţin diferite. Cârjan pur şi simplu refuză să vină la naţionala U20 din nu ştiu ce motive, dar nu pentru că l-ar dori Anglia sau altă naţională.

În cazul celorlalţi, am înţeles că sunt doriţi de naţionala Italiei şi au primit convocări. Atunci sigur că decizia e să joace pentru naţionala Italiei. Poate s-au născut acolo, nici nu ştiu exact care e situaţia lor. E Italia, na, nu e România”
, a spus Gardoş, pentru Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri