Ultima oră
Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal" Decizia luată de FIFA care i-ar afecta pe agenţi! "Cea mai mare parte a acestor bani pleacă din fotbal"
VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile! VIDEO | FCSB - Rapid, ASTĂZI, de la 20:30, în direct la Prima Sport 1! Derby-ul ce le poate aduce titlul „roş-albaştrilor”. Echipele probabile!
Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei Volei feminin | Eliza Inneh, componenta naţionalei, campioană în Polonia şi MVP al finalei
Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma Decizia luată în cazul partidei din Serie A, după prăbuşirea pe teren a fundaşului Ndicka. Ce se întâmplă cu meciul Udinese - AS Roma
Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei Fostul căpitan Sergej Barbarez a fost numit selecţioner al Bosniei
Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint Max Verstappen, imbatabil şi pe teritoriul Chinei. Campionul mondial a câştigat cursa de sprint

Moto GP-ul revine pe tărâm asiatic! Marele Premiu al Indoneziei se vede în direct pe Look Sport 3 Motors

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 18 mar 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20636781/1/motogp.jpg

Campionatul de Moto GP revine în Asia de Sud, după o lungă absenţă. Marele Premiu al Indoneziei va fi a doua etapă din acest sezon şi se va putea vedea în direct pe Look Sport 3 Motors şi PrimaPlay.

Circuitul de la Mandalika revine în calendar, după o lungă pauză. Ultima cursă s-a disputat în 1997 şi a fost câştigată de japonezul Tadayuki Okada, la ghidonul unei Honda. Competiţia trebuia să aibă loc şi în 2021, dar a fost anulată din cauza pandemiei de Coronavirus, la fel ca majoritatea curselor din afara Europei.

Aşadar nu se poate vorbi despre favoriţi, în contextul în care traseul este necunoscut pentru între platoul. De asemenea, etapa de debut de la Losail a răsturnat toate calculele hâriei.

Bastianini, marea surpriză. Quartararo a dezamăgit

Surpriză mare în prima etapă a noului sezon din MotoGP. Pe nocturna qatareză din Losail, italianul Enea Bastianini a reuşit să se impună.

Pilotul de 24 de ani a reuşit să fie cel mai rapid cu un prototip Gresini, de generaţie veche, luând faţa piloţilor de uzină. Pe locul secund a terminat Brad Binder, de la KTM, la ceva mai mult de un sfert de secundă. Sportivul din Africa de Sud a recuperat mult pe final, dar nu a reuşit în cele din urmă să treacă de Bastianini. Pol Espargaro a fost nevoit să se mulţumească doar cu locul al treilea, în contextul în care a condus o bună bucată din cursă, fiind trădat pe final de pneuri.

Marea dezamăgire a cursei de la Losail a fost campionul din sezonul trecut, Fabio Quartararo. Francezul celor de la Yamaha a încheiat doar pe 9, la un ecart de peste 10 secunde. Poziţia putea fi mai modestă, dar deţinătorul pole-ului, Jorge Martin şi Francesco Bagnaia au abandonat, cu câteva tururi rămase.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele