Ultima oră
Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi Oficialii Romei i-au decis viitorul lui De Rossi
Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR Scandal în Brazilia. Ce a spus antrenorul unei echipe despre arbitra din camera VAR
Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow Sfârşit de sezon pentru Djibril Sow
Radu Petrescu a fost delegat la un meci important Radu Petrescu a fost delegat la un meci important
Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor Se ştiu toate echipele din Europa care vor participa la Campionatul Mondial al Cluburilor
NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA NEWS ALERT | Un baschetbalist a fost suspendat PE VIAŢĂ din NBA

MotoGP ajunge la etapa cu numărul 500! Marele Premiu al Americilor se vede pe Look Sport

Auto-Moto Publicat de Daian Cutu pe 8 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38216/20667441/1/motogp.jpg

Bornă mare atinsă de Campionatul Mondial de Motociclism. Cea mai importantă competiţie pe două roţi a ajuns la etapa cu numărul 500. Evenimentul va avea loc pe traseul de la Austin, gazda Marelui Premiu al Americilor. Toată acţiunea va fi în direct pe Look Sport şi PrimaPlay.

Se anunţă o cursă extrem de echilibrată şi nu se poate vorbi de un favorit. După etapele din Qatar, Indonezia şi Argeintina, lider este în mod surprinzător Aleix Espargaro, ibericul a bifat runda trecută prima sa victorie în MotoGP la ghidonul unei Aprilia, dar şi a constructorului italian.

Configuraţia traseului ar putea să fie de bun augur pentru cei de la Ducati, însă este aşteptat să iasă la rampă şi campionul mondial Fabio Quartararo. Francezul celor de la Yamaha este pe 5 la general, însă la doar 10 puncte de lider.

Revenire de senzaţie în MotoGP! Marc Marquez a primit acceptul medicilor să concureze la Marele Premiu al Americilor

Pilotul echipei Honda Marc Marquez a primit aceptul medicilor să concureze la Marele Premiu al Americilor, a patra etapă a Campionatului Mondial de motociclism viteză, informează mundodeportivo.es.

Marquez, care a căzut violent la Marele Premiu al Indoneziei, etapa a II-a de MotoGP, din 18-20 martie, a acuzat ulterior probleme de vedere, suferind de diplopie (vedere dublă).

Sextuplul campion mondial de MotoGP, în vârstă de 29 de ani, a efectuat, marţi, o şedinţă de antrenament pe circuitul din Alcarras (Catalonia).

"Sunt foarte fericit să revin, este un sentiment grozav şi mai ales de faptul că revenirea o fac pe unul dintre circuitele mele preferate. Indiferent de situaţie, îmi place foarte mult să pilotez în Texas şi am amintiri incredibile de acolo. Avem de lucru după ce am pierdut două curse şi tot weekend-ul în Argentina, aşa că nu îmi stabilesc un obiectiv, momentan. Sunt multe lucruri de făcut şi de luat în considerare, dar important este că ne întoarcem pe motociclicletă în acest weekend", a adăugat el.

Din 2013, de când a făcut pasul la clasa regină a motociclismului viteză, spaniolul a câştigat toate ediţiile Marelui Premiu al Americilor, cu excepţia celei din 2019, când a abadonat după ce a căzut în momentul în care conducea detaşat cursa. În 2020, evenimentul de la Austin nu a avut loc, din cauza pandemiei de coronavirus.

Acum, pilotul echipei Honda ocupă lcoul 15 în clasamentul general, după ce a terminat pe locul 5 grand prix-ul de debut, din Qatar. El nu a participat la următoarele două curse, din Indonezia şi Argentina.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Auto-Moto

Ultimele articole Toate articolele