Ultima oră
VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia VIDEO | Juventus a pierdut returul cu Lazio, dar s-a calificat în finala Coppa Italia
VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi VIDEO | Arsenal - Chelsea 5-0. ”Tunarii” au tras cu toată muniţia în londonezi
Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea” Toate drumurile duc la Marius Şumudică: „Vom avea o şedinţă şi vom vedea”
”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri ”Eu sunt genul de băiat care care crede până în ultimul minut”. Sebastian Mailat o răpune pe Dinamo în prelungiri
Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”

Mesajul lui Bogdan Andone după ce FC Botoşani a bătut-o pe Dinamo: ”Suntem obişnuiţi cu presiunea asta!”
Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm” Final de sezon cu mare presiune pentru Zeljko Kopic. Dinamo e la retrogradare. ”Trebuie să ne revenim şi să jucăm”

Mutu a decis, Rapid a anunţat! Colaborarea nu continuă

Rapid Publicat pe 9 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21222338/1/damien-dussaut-si-younes-bnou-marzouk.jpg

Rapid mai şi renunţă la jucători în această perioadă, nu doar aduce. Giuleştenii au anunţat vineri, 9 iunie, că nu vor mai miza, din această vară, pe doi fotbalişti, pe Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk. Celor doi, ale căror contracte au expirat la finalul întrecerii de SuperLiga României, nu le-au fost propuse prelungirile.

Astfel, Rapid trebuie să găsească soluţii pentru înlocuirea lor. Referitor la cât au evoluat în Giuleşti sezonul trecut, Marzouk a adunat 35 de meciuri şi a punctat de cinci ori, în timp ce Dussaut a evoluat în numai trei confruntări.

Damien Dussaut şi Younes Bnou Marzouk s-au despărţit de Rapid, după ce contractele cu cei doi s-au încheiat.

Mulţumim, băieţi! Mult succes!

Bnou Marzouk 32 meciuri / 5 goluri

Dussaut 3 meciuri / 0 goluri”, a fost anunţul formaţiei pregătite de Adrian Mutu.

 

Borja Valle, în Giuleşti!

După transferurile lui Omar El Sawy, Răzvan Oaidă şi Christopher Braun, Rapid este foarte aproape să dea a patra lovitură în perioada de mercato.

Conducerea giuleştenilor s-a înţeles cu mijlocaşul central Borja Valle (30 de ani), spaniolul adus în a doua parte a anului 2020 la Dinamo de către Pablo Cortacero.

Gazeta Sporturilor informează că cele două părţi au ajuns la un acord, urmând ca ibericul să semneze contractul cu Rapid.

Acest lucru se va întâmpla la finalul lunii curente, când Borja Valle îşi va încheia angajamentul cu actuala sa formaţie, Cartagena, din a doua ligă a Spaniei, şi va putea să se alăture lotului pregătit de Adrian Mutu.

Borja Valle a marcat 5 goluri şi a oferit o pasă de gol în cele 10 meciuri petrecute la Dinamo, de care s-a despărţit la finalul anului 2020, după ce nu a primit niciun ban din salariul de 33.000 de euro promis de conaţionalii săi din conducerea ”câinilor” de la acea vreme.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele