Ultima oră
NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi NEWS ALERT | Conducerea Rapidului, decizie finală cu privire la Bergodi
Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă" Nu e de la FCSB! Dumitru Dragomir a numit cel mai valoros jucător din Superligă! "Merge spre 7 milioane de euro. Se duce în Anglia şi joacă"
Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul Mihai Stoica a dezvăluit primul lucru pe care îl va face după ce FCSB va câştiga titlul
VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere VIDEO | WNBA draft. Caitlin Clark a fost prima jucătoare selectată, iar Cardoso şi Reese vor fi coechipiere
Evan Ndicka a fost externat Evan Ndicka a fost externat
LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League LIVE VIDEO | Spectacolul din Champions League continuă la Prima Sport! Două retururi de foc în sferturile Champions League

Mutu ar putea pleca de la Rapid! Echipa care negociază cu antrenorul român. ”Reprezentanţii lui Mutu sunt deja acolo”. UPDATE: Reacţia oficialului Rapidului

Rapid Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21129506/1/mutu.jpg

Adi Mutu ar putea pleca de la Rapid, după ce presa din Nigeria a anunţat că este aproape de a-i lua locul la naţionala ţări africane portughezului Jose Peseiro.

UPDATE: Victor Angelescu a dezminţit informaţiile date de presa din Nigeria şi explicat că nu se pune problema ca Adi Mutu să plece de la Rapid în acestă vară.

”Nu ştiu de unde sunt toate aceste informaţii, sunt doar nişte invenţii, chiar ieri am fost cu Adi la un eveniment şi nici nu se pune problema plecării lui de la Rapid.

Sunt doar pure invenţii. Va rămâne în continuare la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

Ştirea iniţială:

Jose Peseiro va pleca de pe banca Nigeriei, după ce a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu ”Vulturii”. Favoritul pentru a-i lua locul la echipa naţională este chiar antrenorul Rapidului, Adi Mutu. 

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii Rapidului, anunţase cu mai puţin de 24 de ore că ”briliantul” va continua şi în stagiunea următoare la Rapid, dar presa din Nigeria a dezvăluit că Mutu e pe cale să semneze cu naţionala africană.

”Nu mai este nicio ştire faptul că Federaţie face deja eforturi pentru a-i găsi un înlocuitor portughezului Peseiro.

Printre numele menţionate până acum, se află şi numele lui Adrian Mutu, cel care, la un moment dat, a jucat şi pentru Chelsea Londra.

Reprezentanţii lui Mutu sunt deja în Nigeria şi aşteaptă un acord verbal cu Asociaţia de Fotbal din Nigeria.

Un oficial de rang înalt al Casei Fotbalului a declarat, sub anonimat, pentru nsmmedia.com.ng, că e au fost selectate şase nume pe lista înlocuitorilor, iar Adrian Mutu este considerat candidatul prioritar”, anunţă nsmmedia.org.ng.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele