Ultima oră
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
Mirel Rădoi a rupt tăcerea şi a vorbit despre implicarea lui Mihai Rotaru şi Sorin Cârţu la Universitatea Craiova: ”Nu crezi că ar fi mai bine să joace ăla?”
FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali FCSB, extrem de aproape să îl semneze pe Arnold Garita. Ultimele detalii ale negocierilor cu Gigi Becali
Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă Sergio Rico nu mai este sedat! Starea portarului de la PSG are o evoluţie favorabilă
Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB Începe revoluţia lui Toni Petrea la noua echipă! Antrenorul fură doi jucători de la FCSB
Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului Ultimă oră! A fost făcut anunţul oficial! Real Madrid a spart banca şi a plătit peste 100 de milioane de euro pentru unul dintre cei mai buni fotbalişti ai momentului
ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Detaliile incredibile din acord ULTIMA ORĂ ǀ Lionel Messi a refuzat Barcelona pentru o destinaţie complet surprinzătoare! Detaliile incredibile din acord

Mutu ar putea pleca de la Rapid! Echipa care negociază cu antrenorul român. ”Reprezentanţii lui Mutu sunt deja acolo”. UPDATE: Reacţia oficialului Rapidului

Rapid Publicat pe 19 mai 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38244/21129506/1/mutu.jpg

Adi Mutu ar putea pleca de la Rapid, după ce presa din Nigeria a anunţat că este aproape de a-i lua locul la naţionala ţări africane portughezului Jose Peseiro.

UPDATE: Victor Angelescu a dezminţit informaţiile date de presa din Nigeria şi explicat că nu se pune problema ca Adi Mutu să plece de la Rapid în acestă vară.

”Nu ştiu de unde sunt toate aceste informaţii, sunt doar nişte invenţii, chiar ieri am fost cu Adi la un eveniment şi nici nu se pune problema plecării lui de la Rapid.

Sunt doar pure invenţii. Va rămâne în continuare la Rapid”, a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport.

Ştirea iniţială:

Jose Peseiro va pleca de pe banca Nigeriei, după ce a refuzat să îşi prelungească înţelegerea cu ”Vulturii”. Favoritul pentru a-i lua locul la echipa naţională este chiar antrenorul Rapidului, Adi Mutu. 

Victor Angelescu, unul dintre acţionarii Rapidului, anunţase cu mai puţin de 24 de ore că ”briliantul” va continua şi în stagiunea următoare la Rapid, dar presa din Nigeria a dezvăluit că Mutu e pe cale să semneze cu naţionala africană.

”Nu mai este nicio ştire faptul că Federaţie face deja eforturi pentru a-i găsi un înlocuitor portughezului Peseiro.

Printre numele menţionate până acum, se află şi numele lui Adrian Mutu, cel care, la un moment dat, a jucat şi pentru Chelsea Londra.

Reprezentanţii lui Mutu sunt deja în Nigeria şi aşteaptă un acord verbal cu Asociaţia de Fotbal din Nigeria.

Un oficial de rang înalt al Casei Fotbalului a declarat, sub anonimat, pentru nsmmedia.com.ng, că e au fost selectate şase nume pe lista înlocuitorilor, iar Adrian Mutu este considerat candidatul prioritar”, anunţă nsmmedia.org.ng.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Rapid

Ultimele articole Toate articolele